ja by som tam este mozno dal chrom pas pres cely bok tam na ten ukos co je po boku pod sklem a pretiahol by som to az do mracitka a tam uz by bola len spicka
Ale do dnes mě nikdo nebyl schopný toto zhotovit, ikdyž jsem obměřil snad celý bok Astry Tak jsem se na to jednoduše vy....
tak tahle astra z jižnáku je jedna asi z vůbec prvních géček co byli udělaný ted už má jiný spoilery a 18ky tomason tn1 pak ještě jedna a ta bude v příštím autosporttuningu
Nejhorší je, že jsem za tu dobu, co mám astru, nedokázal sehnat stejné prahy, co jsou na tom foto... A asi už nikdy neseženu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No vzhledem k tomu, že jsem je do dnes nenašel ( jen trochu podobné ), tak tam bude zřejmě i malá SAMO-DOMO úprava
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Doufám že budou stát mrtě peněz, protože jinak bych se asi na**al a rozlámal připravené plastové Rieger kopie