Pěkné křídlo na carbonia.cz

Úpravy od motoru až po plasty
Jirka D

Příspěvek od Jirka D » 20 čer 2006, 10:43

Dan 7211 píše:no já mám auto na denni ježdění do práce a tuning dělám jen proto že mě to baví a líbí se mi to! odkaz mi vyskakuje ve spodní části každého příspěvku!

A neboj se,že si někdo naryje kvůli tomu,že má na autě napodobeniny s polska ty na to opravdu nemají žádný vliv!
a od irmischera bych na auto nic nechtěl je to pomalu seroiový díl! a mi jde oto se hlavně odlišit od ostatních proto si taky nárazníky upravuju sám a podle svého! :D
Je to super kára, chci si udělat zadek předek světla OPC nárazník a teď mám kola immsher 100+ a křídlo immsher z Vauxhallu. na ty extra úpravy já nemám nervy a ty naše silnice a obruby nášlap 15 cm to mě děsí :cry:

Reklama

Jirka D

Příspěvek od Jirka D » 20 čer 2006, 10:48

Zigi píše:
Jirka D píše:Ti to neberu, immsher je ale immsher ikdyž lepší je allpina ale na tu už nemám ta a je cca o 50% dražší :lol: :lol: :lol:

Nemyslím za jízdy to nikdo nic nevidí pořádně. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kdyz bys udelal Astru origo immsher a vedle toho kopii o cca 50tis Kc levnejsi,tak bys nepoznal rozdil!!!
Kor kdybys to vsechno peclive nalakoval! :wink:
Uznávám je to fakt, lak dělá hodně. Tak se pak pochlub jak sis to vyšperkoval.
Jirka

Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kvetoslavek » 21 čer 2006, 08:41

Dane pilne shanej opc....pac se mi taky libi...i laminat...
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 21 čer 2006, 14:23

:D no laminát jak na co například celolaminát nárazník už nikdy plast je plast když ho drbneš ohne se a nepraskne a hlavně originál od riegra a irmschera sedí jak prdel na hrnec kdyžto lamino musíš stejně vždycky víc či mín dopasovat myslim nárazník na křídle neni tolik co zmrvit :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Davide712

Příspěvek od Davide712 » 10 zář 2008, 17:54

To kridlo je bombove ale urcite tam je nejake ale...stoji az podozrivo malo a neviem ci sa to zda len mne ale na tom obrazku nejak nie celkom prilieha alebo sa mi to iba zda neviem.....inac btw sa lepia take kridla nesrubuju sa ne?
K práci sa stavaj tak aby aj ostatní sa mali kde postaviť

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 10 zář 2008, 18:17

Jj, lami se lepí. Jen na to také special lepidlo, dělají se s ním i lišty apod.

A proboha lidi, když už to píšete, správně je Riegger a IRMSCHER. Tak zkuste názvy těch firem nekomolit. Hlavně Jirka....
END

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 » 10 zář 2008, 23:42

Trdlo píše:A proboha lidi, když už to píšete, správně je Riegger a IRMSCHER. Tak zkuste názvy těch firem nekomolit. Hlavně Jirka....
hlavně klídek :lol: vždyť je to 2 roky starej příspěvek :lol: :lol:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 10 zář 2008, 23:55

No jo, ale já to četl dneska a normálně se mi z toho ježili vlasy na hlavě. :lol:
END

rodel99

pozor na lacne kridla!!!!

Příspěvek od rodel99 » 23 říj 2008, 16:03

ja mam taku skusenost, ze som kupil uz astru s dost velkym zadnym kridlom, myslim ze vacsie sa uz na astru ani neda kupit a po ceste domov som z motora 2.0dtl dostal maximalne 150km/h na dialnici!! navyse sa mi nezdala ani spotreba bola vacsia ako na mojej vectre 2.0dti a to o 1 - 1.5 litra,, stale som rozmyslal cim to je,,a verte neverte vsetko to malo na svadomi to pos.... kridlo, bolo z laminatu tazke ako krava a aerodinamika ako tehla, auto netahalo akcelerovalo ako s 5 vrecami cementu v kufri,,,po odtraneni kridla spotreba ako ma byt maximalka 175 - 180 podla velkosti kopca,,takze tak

Odpovědět