Je to super kára, chci si udělat zadek předek světla OPC nárazník a teď mám kola immsher 100+ a křídlo immsher z Vauxhallu. na ty extra úpravy já nemám nervy a ty naše silnice a obruby nášlap 15 cm to mě děsíDan 7211 píše:no já mám auto na denni ježdění do práce a tuning dělám jen proto že mě to baví a líbí se mi to! odkaz mi vyskakuje ve spodní části každého příspěvku!
A neboj se,že si někdo naryje kvůli tomu,že má na autě napodobeniny s polska ty na to opravdu nemají žádný vliv!
a od irmischera bych na auto nic nechtěl je to pomalu seroiový díl! a mi jde oto se hlavně odlišit od ostatních proto si taky nárazníky upravuju sám a podle svého!
Pěkné křídlo na carbonia.cz
- Reklama
Uznávám je to fakt, lak dělá hodně. Tak se pak pochlub jak sis to vyšperkoval.Zigi píše:Kdyz bys udelal Astru origo immsher a vedle toho kopii o cca 50tis Kc levnejsi,tak bys nepoznal rozdil!!!Jirka D píše:Ti to neberu, immsher je ale immsher ikdyž lepší je allpina ale na tu už nemám ta a je cca o 50% dražší
Nemyslím za jízdy to nikdo nic nevidí pořádně.
Kor kdybys to vsechno peclive nalakoval!
Jirka
-
- Kontaktovat uživatele:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
pozor na lacne kridla!!!!
ja mam taku skusenost, ze som kupil uz astru s dost velkym zadnym kridlom, myslim ze vacsie sa uz na astru ani neda kupit a po ceste domov som z motora 2.0dtl dostal maximalne 150km/h na dialnici!! navyse sa mi nezdala ani spotreba bola vacsia ako na mojej vectre 2.0dti a to o 1 - 1.5 litra,, stale som rozmyslal cim to je,,a verte neverte vsetko to malo na svadomi to pos.... kridlo, bolo z laminatu tazke ako krava a aerodinamika ako tehla, auto netahalo akcelerovalo ako s 5 vrecami cementu v kufri,,,po odtraneni kridla spotreba ako ma byt maximalka 175 - 180 podla velkosti kopca,,takze tak