loketní opěrka

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
mani

Příspěvek od mani » 26 úno 2007, 16:19

koudy píše:
mani píše:Tak po dlhom vahani som nakoniec objednal toto len v ciernom. Cena 2500Sk.
Až to namontuješ, hoď sem nějaké fotky. Můžeš napsat výrobce, v tom obchodě píšou k opěrce, že je pro VW polo a je za 5000Sk?
JJ, ked budem vediet viac dam echo. Teraz netusim kto je vyrobca, drzal som ju iba v ruke a nic viac som nezistoval samozrejme okrem toho ci bude pasovat do Gecka ;)

K tej opierke od Martinek a spol.: jej cena ak ma pamat neklame je cca 1400 Kc. To dvojite dno je fakt 8) Skoda, ze to mam na dlhe lakte, inak by som asi nevahal.

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 26 úno 2007, 17:05

:wink: tak já jí mám,a jsem opravdu spokojenej :wink:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 26 úno 2007, 20:02

to Lomikar - souhlasím s Pepčou...já ji taky na spoileru nenašel, ale stejně jsem ji tam kupoval. Pokud si od nich koupíš tu uni, tak to bude ona. Kámoš ji má ve fábce a viděl jsem ji i ve focusu,takže to máš fuk. Jsou tam jen šroubky a jim je jedno kam je přišrubuješ 8)
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.

Honza

Příspěvek od Honza » 27 úno 2007, 14:20

Zdá se mi to nebo ta opěrka ze spoilercentrum nebo fa.martinek má ten dvojtý držák z jiných materiálů? Přijde mi, že ten spodní je šedý a ten vrchní je černý -> vypadá to pak jako slepený ze dvou kusů :( což je škoda, protože to je jediná opěrka s textilním potahem.
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)

Honza

Příspěvek od Honza » 27 úno 2007, 14:57

Sršeň píše:Tak ja som si dávnejšie kúpil v OPEL túto.
Obrázek
stála okolo 2.000,-Sk adá sa posúvať podľa potreby dopredu alebo dozadu.
Tak tahle nemá chybu, chtělo by to ještě další fotky. Líbí se mi že do interiéru padne jako by byla originál.
Jak náročná byla motáž, padle tam dobře nebo s ní byli při montáži problémy
Dá se sklápět směrem dolů (nemyslím ti oklopení vršku to jde to je mi jasný), mám namysli nastavení úhlu opěrky? Do té bych chtěl jít..
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 27 úno 2007, 15:35

pepca píše::wink: zdravím,tak to neřeš přes spoilercentrum,obrat se rovnou na fa.Martínek,oni je přímo vyrábějí,já jí mám sice přes spoilercentrum,ale to bylo hodně před rokem,možná to je i díky tomu dražší,obrat se přímo zde :wink:
Obrázek
Tak tady je:
http://www.vltava2000.cz/martinek-auto/ ... odsID=1640
Jo a je o celých 50Kč levnější než na spojlercentru. :lol:
Naposledy upravil(a) Lomikar dne 27 úno 2007, 15:41, celkem upraveno 1 x.
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 27 úno 2007, 15:36

R.A.Y. píše:to Lomikar - souhlasím s Pepčou...já ji taky na spoileru nenašel, ale stejně jsem ji tam kupoval. Pokud si od nich koupíš tu uni, tak to bude ona. Kámoš ji má ve fábce a viděl jsem ji i ve focusu,takže to máš fuk. Jsou tam jen šroubky a jim je jedno kam je přišrubuješ 8)
Já si jen nebyl jistej zda tam ta uni pásne.Opěrka z guzáče se mi právě moc nelíbí proto bych chtěl tuhle.
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

pepca

Příspěvek od pepca » 27 úno 2007, 15:39

Lomikar píše:
R.A.Y. píše:to Lomikar - souhlasím s Pepčou...já ji taky na spoileru nenašel, ale stejně jsem ji tam kupoval. Pokud si od nich koupíš tu uni, tak to bude ona. Kámoš ji má ve fábce a viděl jsem ji i ve focusu,takže to máš fuk. Jsou tam jen šroubky a jim je jedno kam je přišrubuješ 8)
Já si jen nebyl jistej zda tam ta uni pásne.Opěrka z guzáče se mi právě moc nelíbí proto bych chtěl tuhle.
:wink: tak tady,pak otevři katalog,nebo jim dej vědět přes kontak :wink:
http://www.martinek-auto.cz/

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 27 úno 2007, 15:52

jj už jsem to našel taktéžky.Díkec
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

mani

Příspěvek od mani » 27 úno 2007, 15:53

Honza píše: ...Dá se sklápět směrem dolů (nemyslím ti oklopení vršku to jde to je mi jasný), mám namysli nastavení úhlu opěrky? Do té bych chtěl jít..
Bude to ta ista ako som si nakoniec objedanal ja, tiez priamo v Opli.Urcite podobne ako toto

pepca

Příspěvek od pepca » 27 úno 2007, 15:55

:wink: jo to je přesně ono,ale co ti chci poradit,jestli to budeš přidělávat rovnou na tunel,tak nemusíš kupovat ty držáky-nástavce,tak jim řekni že je nepotřebuješ,mám tu u sebe fakturu,a ty držáky mají své označení a i svojí cenu,mně to přišlo komplet s držákama které jsem nepotřeboval,ale holt je tam dají,započítají,tak se zkus optat zda ti je možné dodat jen tu opěrku,záleží na tom jak jí budeš přidělávat. :wink:

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 27 úno 2007, 16:00

mani píše:
Honza píše: ...Dá se sklápět směrem dolů (nemyslím ti oklopení vršku to jde to je mi jasný), mám namysli nastavení úhlu opěrky? Do té bych chtěl jít..
Bude to ta ista ako som si nakoniec objedanal ja, tiez priamo v Opli.Urcite podobne ako toto
Obrázek

Tak ta je fakt vymazlená!!!Dej link já ji chci!!!Ta mě uchvátila!
Počítám že v Oplu se se mnou vůbec nebudou bavit.Jsou tam tak trošku neochotní.
Naposledy upravil(a) Lomikar dne 27 úno 2007, 16:05, celkem upraveno 1 x.
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 27 úno 2007, 16:02

pepca píše::wink: jo to je přesně ono,ale co ti chci poradit,jestli to budeš přidělávat rovnou na tunel,tak nemusíš kupovat ty držáky-nástavce,tak jim řekni že je nepotřebuješ,mám tu u sebe fakturu,a ty držáky mají své označení a i svojí cenu,mně to přišlo komplet s držákama které jsem nepotřeboval,ale holt je tam dají,započítají,tak se zkus optat zda ti je možné dodat jen tu opěrku,záleží na tom jak jí budeš přidělávat. :wink:
Ta od Martínka se dá taky odklopit celá?Žena totiž loketku nerada.
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

pepca

Příspěvek od pepca » 27 úno 2007, 16:02

:wink: tak ty držáky uni cena za pár je 250KČ,o to jsem měl ještě tu opěrku vlastně dražší a držáky jsem nepotřeboval :D

pepca

Příspěvek od pepca » 27 úno 2007, 16:06

Lomikar píše:
pepca píše::wink: jo to je přesně ono,ale co ti chci poradit,jestli to budeš přidělávat rovnou na tunel,tak nemusíš kupovat ty držáky-nástavce,tak jim řekni že je nepotřebuješ,mám tu u sebe fakturu,a ty držáky mají své označení a i svojí cenu,mně to přišlo komplet s držákama které jsem nepotřeboval,ale holt je tam dají,započítají,tak se zkus optat zda ti je možné dodat jen tu opěrku,záleží na tom jak jí budeš přidělávat. :wink:
Ta od Martínka se dá taky odklopit celá?Žena totiž loketku nerada.
:lol: tak odklopit můžeš ten dlouhý vršek,to malé hluboké dno je vlastně ten spodek který přišroubuješ,prostě odklopit lze ta vrchní opěrka-víko,nebo celý ten vrchní díl víko i s odkládacím prostorem,tím se ti otevře ten druhý malý,ten je ale již vlastně pevný. :wink:

Odpovědět