a proč? prodejce i krabička přece uvádí - homologovanéR.A.Y. píše:A co cajti,ještě vás s tím nestavili?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Chceš říct, že Osram Silverstar svítí cca o 50% více, ale nažloutle, kdežto Philips BlueVision svítí ještě víc a navíc bíle? Osram coolblue svítí namodrale, ale nejmín ze všech..CUBErt píše:coolblue mají "jen" +30% , já měl taky philipsky a naprostá spokojenost ! Ty coolblue so podle mě hoděj do dálkovejch, jelikož reflexní značení jsou vidět lépe a dřív. Teď mám v potkávačkách Osram Silverstar a ty svítej sice normální barvou, ale zase hodně. No já byl stejně nejvíc spokojenej s Philipskama BlueVision, svítily bíle, navíc v té sadě byly i parkovačky a ty svítěj krásně bíle. Až půjdu ven tak to zkusím nafotit. Ale je fakt že ty philipsky jsou trošku o jinejch penězích. Když chce někdo chce lepší žárovky a nechce utrácet za top kvalitu, může zkusit třeba žárovky od Narvy http://narva.netdirect.cz/Default.asp?C ... &TYPTREE=1 myslím že dělaj něco jako Philips a Osram ve smyslu¨namodralejch a +50% výkonu
mel jsem voboje osram silverstar a coolblue a musim rict ze lepsi svetlo (je spis bile) mel ten coolblue ale zase silverstar mel prezentovanej delsi dosah svetla. mel jsem je v dalkacich a fakt to svitilo jak svine.Honza píše:Chceš říct, že Osram Silverstar svítí cca o 50% více, ale nažloutle, kdežto Philips BlueVision svítí ještě víc a navíc bíle? Osram coolblue svítí namodrale, ale nejmín ze všech..
Chtěl jsem si koupit Osram Silverstar s tím, že budou svítit:
1. víc jak standardní a 2.bíle (na namodralý světli imitující xenon kašlu), jestli jsou taky nažloutlí tak mě to teda ser...
mám tam H7 - hlavně chci abych zlepšil potkávačky místo těch defaultních -> to jsou strašný bludičky a chtěl jsem, aby svítili o těch cca 50% více a bíle. Podle tebe bych měl jít raději do coolblue?Princ William píše:mel jsem voboje osram silverstar a coolblue a musim rict ze lepsi svetlo (je spis bile) mel ten coolblue ale zase silverstar mel prezentovanej delsi dosah svetla. mel jsem je v dalkacich a fakt to svitilo jak svine.Honza píše:Chceš říct, že Osram Silverstar svítí cca o 50% více, ale nažloutle, kdežto Philips BlueVision svítí ještě víc a navíc bíle? Osram coolblue svítí namodrale, ale nejmín ze všech..
Chtěl jsem si koupit Osram Silverstar s tím, že budou svítit:
1. víc jak standardní a 2.bíle (na namodralý světli imitující xenon kašlu), jestli jsou taky nažloutlí tak mě to teda ser...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |