Caute chlapy.... sorry ak tu otrvavujem ale nikde nemozem zohnat navlek na riadiacu paku... Je ich hodne ale potrebujem bud bielu kozu, alebo bielo-ciernu alebo maslovo-ciernu... Na ziadnom shope som zatial nenasiel... Verim ze ste tu väcsi frajeri ako ja a pomozete mi.. Ak viete o nejakej stranke kde to zozeniem tak dajte vediet... diky moc. Nech sa vam dari
no moc diky.. ale ma to hacik... za tu kozu 450 kc nedam.. Zda sa mi to trosku hodne... Natlacil by som tam aj nejaky univerzal co sa pohybuje cca do 150 kc... Ale moc diky
mi-sicek píše:no moc diky.. ale ma to hacik... za tu kozu 450 kc nedam.. Zda sa mi to trosku hodne... Natlacil by som tam aj nejaky univerzal co sa pohybuje cca do 150 kc... Ale moc diky
za tu cenu seženeš v TESCU, ale pozor, uprav si ji podle originálu trotože je moc dlouhá a do 3 týdnů ji máš děravou, ale s barvou
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
mi-sicek píše:no moc diky.. ale ma to hacik... za tu kozu 450 kc nedam.. Zda sa mi to trosku hodne... Natlacil by som tam aj nejaky univerzal co sa pohybuje cca do 150 kc... Ale moc diky
za tu cenu seženeš v TESCU, ale pozor, uprav si ji podle originálu trotože je moc dlouhá a do 3 týdnů ji máš děravou, ale s barvou
Já ji koupil v Globusu asi za 120kč.Je černá s červeným nápisem sport.Jelikož mám černočervený interiér,tak tam sedla jak prdel na hrnec.Mám ji skoro rok a je Ok.
ja si myslim ze je dost nemozne za tuto cenu zohnat obal na saltpaku z pravej koze, byt tebou, bud si kupim ten lacny smejd, ale pravdepodobne sa do roka dosklbe aj ten alebo by som kupil o co ponukaju tu na fore...Alebo tretia moznost. Zober povodnu manzetu a zajdi za nejakym calunikom ci ti take nieco nevyrobi...