Sháním sportovní výfuk s atestem

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Flicek
Kontaktovat uživatele:

Sháním sportovní výfuk s atestem

Příspěvek od Flicek » 10 čer 2007, 22:15

Čau, chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte kde sehnat sportovní výfuk (nejlépe celonerez) s atestem :?: Prosím poraďte :wink:

Reklama

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 10 čer 2007, 22:33

Zkus tady http://rs-tuning.cz/index.php?cPath=123 ... 67b168daea

Mám tam kamaráda, takže by nebyl problém se zeptat na cokoliv... :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 11 čer 2007, 07:53

Myslím, že když zkusíš nějakou značku jako je třeba REMUS tak ty mají homologované výfuky, jinak většina sportovních nemá! Ale zas to pěkně zaplatíš jsou cenově uplně někde jinde.

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 11 čer 2007, 13:29

Díky moc za rady...Jo a co se týče tich Remusů, tak s tím máš naprostou pravdu :wink: Ještě sem objevil origo oplácký (sportovní) jsou tam ale jenom tři :cry: Je to tady http://www.pajerservis.cz/

Obrázek

Ten by šel ne :?: Akurát jak tak koukám se tam budou muset navařit držáky, co :?:

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 11 čer 2007, 14:41

No stojí 5100Kč, ale není psáno že montáž výfuku u nich je v ceně :wink:
Ale špatný není, bohužel moje cenová kategorie se musí pohybovat trochu níže :wink:

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 11 čer 2007, 16:46

AstraMan píše:No stojí 5100Kč, ale není psáno že montáž výfuku u nich je v ceně :wink:
Ale špatný není, bohužel moje cenová kategorie se musí pohybovat trochu níže :wink:
Nuuu mě se taky líbí, noooo. Víš co, mě jde o to, kdyby mě chytli poliši, tak aby mě neopálkovali... A aby to prošlo i STKčkem :wink: Nuuuu, ta montáž v ceně nebude, to bude další pálka :P A ještě sem chtěl nějakej celonerez, aby to něco vydrželo :wink: Ty jooo, kdyby si viděl jak vypadá ten origo, mi zachvilku upadne, alespoň to tak vypadá nebo mi dřív praskne a to pak bude panečku ďábelskej zvouček :twisted:

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 11 čer 2007, 19:24

:wink: remus sice náký atesty má ale mám dojem že to je stejný jako s tuvečkama všude v evropě ok u nás to debilove nechápou :roll:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 11 čer 2007, 21:24

Flicek píše:Nuuu mě se taky líbí, noooo. Víš co, mě jde o to, kdyby mě chytli poliši, tak aby mě neopálkovali... A aby to prošlo i STKčkem :wink: Nuuuu, ta montáž v ceně nebude, to bude další pálka :P A ještě sem chtěl nějakej celonerez, aby to něco vydrželo :wink: Ty jooo, kdyby si viděl jak vypadá ten origo, mi zachvilku upadne, alespoň to tak vypadá nebo mi dřív praskne a to pak bude panečku ďábelskej zvouček :twisted:
No mě také brzy odejde.... spíš čekám kdy upadne, abych pak uslyšel jestli vůbec Astra bude mít zvuk bez výfuku :D . Co jsem slyšel tak Astra G v 2.0 DI 16V nemá zvuk i když upadne výfuk, ale přesto nechci kupovat jiný dokud neupadne a já neuslyším na vlastní uši :wink:

Jinak co se týče výhod na Atestu, tak mě bylo řečeno kolikrát něco jiného... Nejdříve že s Atestem projdeš jak u policie, tak u STK a pak že projdeš sice u policie, ale u STK to už berou jako zásah do výfukového potrubí :idea:

Tak a BABO raď :lol:

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 11 čer 2007, 22:06

YANEK píše::wink: remus sice náký atesty má ale mám dojem že to je stejný jako s tuvečkama všude v evropě ok u nás to debilove nechápou :roll:
Atest máš pokud ten výfuj je přímo na auto které máš! Takže univerzální výfuky nemají atest žádný. Jde o to že aby jsi dostal atest musíš si zaplatit státní zkušebnu. A to na Astru 1,4 pak 1,6 a 1,8...no proste na kazdý objem zvlášť. Což se určitě většině výrobců nechce platit proto jsou bez atestu...ač kvalitově nejsou horší

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 11 čer 2007, 22:43

:wink: já to spíš myslel tak že i třeba remus schválenej na danej typ auta nemusí splnovat určitý český normy např hlučnost ale policajti zatim na měření tohodle nic nemaj :lol:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

pavlikjaa

Re: Sháním sportovní výfuk s atestem

Příspěvek od pavlikjaa » 11 čer 2007, 22:57

Flicek píše:Čau, chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte kde sehnat sportovní výfuk (nejlépe celonerez) s atestem :?: Prosím poraďte :wink:
ahoj kupsi tenhle co mam ja je super i ten zvuk zadnej velke rev stak 4700 remusi jsou taky dost dobry ale vic stoji tenhe mam ja https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=3845

pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa » 11 čer 2007, 23:12

Flicek píše:Čau, chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte kde sehnat sportovní výfuk (nejlépe celonerez) s atestem :?: Prosím poraďte :wink:
tady mas neco o ultersportu http://www.riegger.cz/vyfuky.php?menu=vyfuky

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 12 čer 2007, 14:49

pavlikjaa píše:
ahoj kupsi tenhle co mam ja je super i ten zvuk zadnej velke rev stak 4700 remusi jsou taky dost dobry ale vic stoji tenhe mam ja https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=3845
A kde si ho sehnal??? Ten by docela šel 8) Prosím tě pošli mi link, juu??? Předem díky... :wink:

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 12 čer 2007, 14:53

Cidla píše:
YANEK píše::wink: remus sice náký atesty má ale mám dojem že to je stejný jako s tuvečkama všude v evropě ok u nás to debilove nechápou :roll:
Atest máš pokud ten výfuj je přímo na auto které máš! Takže univerzální výfuky nemají atest žádný. Jde o to že aby jsi dostal atest musíš si zaplatit státní zkušebnu. A to na Astru 1,4 pak 1,6 a 1,8...no proste na kazdý objem zvlášť. Což se určitě většině výrobců nechce platit proto jsou bez atestu...ač kvalitově nejsou horší
Čau...Nu jako tím bych si nebyl tak jistej, že UNI výfuky nemaj atest. Třeba tady: http://mptuning.iprodej.cz/index.php?ma ... Path=10_49 mají UNI i s atestem, ale nechci se hádat, já vo tom vím prd... :P

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 12 čer 2007, 14:56

Tak to máš naprostou pradvu.... :lol: Jsou to debilové, noooo! Co naděláš? NIC :cry:

Odpovědět