vzhled
vzhled
Ahoj chci jestli by jste mi neporadili nejakou pěknou upravu na astře G..mam ji v černe barve na liťákoch, uvnitř podsvícení pod nohama a v ofucích,chci poradit co dal? i z venku...přemýšlel jsem o zatonovaní skel a nějakým křídle poradtě prosím vaše zkušenosti díky:)
Opel astra G 1.4 16v Rv.1999 66Kw
Kod motoru: X14XE
Kod motoru: X14XE
- Reklama
Re: vzhled
ohledne uprav je siroky pojem.Jako zaklad folie na okna kridlo,nebo podvozek a snizit.Nebo dat nejake tuning narazniky nebo sehnat a dat predni,zadni OPC naraznik.Da se dodelat zavirani oken kdyz zamknes auto dalkou,automaticke rozsviceni svetel zakladni veci no.Jinak na fore kdyz budes chvili hledat nejakou konkretni vec najdes vse.Nebo si projdi par temat co si kluci delali
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- pKsUaBnEeSc
jak píše mirda folie a snížení jsou absolutní základ a co se týče nárazníků a tak opc přední je drahý kolem 6000 bez příslušenství a zadní těžko sehnat...každopádně takové díly dávat jen homologované a z ABS plastu at' je to lehké a něco vydrží a hlavně na to nervi extra hlasitý výfuk protože u aut pod 200k je to akorát komické,taktéž šílené body kity.
pejee píše:mít "duplex" ze vzduchotechnické hadice komické není?
pKsUaBnEeSc píše:jak píše mirda folie a snížení jsou absolutní základ a co se týče nárazníků a tak opc přední je drahý kolem 6000 bez příslušenství a zadní těžko sehnat...každopádně takové díly dávat jen homologované a z ABS plastu at' je to lehké a něco vydrží a hlavně na to nervi extra hlasitý výfuk protože u aut pod 200k je to akorát komické,taktéž šílené body kity.
tak to mám o 100k míň...
- pKsUaBnEeSc
pejee píše:mít "duplex" ze vzduchotechnické hadice komické není?
hlavně nefunkční....proto jsme se na takové hovadiny vys*** a už jen origo věci
Miichaal : ty ho máš pěkný to se nepočítá