Opc naraznik
Re: Opc naraznik
http://angeleyes.sk/60/0/3/detail/2730/ ... k+OPC.html
a nema niekto skusenosti s touto strankou? a neni tam ani vyrobca napisany ani nic blizsie o tom...
a nema niekto skusenosti s touto strankou? a neni tam ani vyrobca napisany ani nic blizsie o tom...
- Reklama
Dobrý den,
chtěl sem se zeptat jestli je možná výměna předního a zadního nárazníku Zafiry A, za OPC model taky ze zafiry A ?
Je to nějak komplikovanější, nebo sedí oba stejně ?
Dají se vůbec sehnat v dnešní době ještě ?
chtěl sem se zeptat jestli je možná výměna předního a zadního nárazníku Zafiry A, za OPC model taky ze zafiry A ?
Je to nějak komplikovanější, nebo sedí oba stejně ?
Dají se vůbec sehnat v dnešní době ještě ?
pasujou stejne cena bude zamozrejme vyssi a sehnat se daji bud na polskym aukru,gliwicw nebo ebay.
nebo jeste taky tady-https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=25944
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
mirda2908 píše:pasujou stejne cena bude zamozrejme vyssi a sehnat se daji bud na polskym aukru,gliwicw nebo ebay.
Jj, ten inzerát sem viděl. Ale je z roku 2012,tak sem si říkal že to asi nebude aktuální.
Pohledám i jinde, důležitý je že pasujou a neni třeba dělat nějaký úpravy.Díky
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
aktualni by mel byt staci mu napsat sz a zeptat se na cenu
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
- bigasi
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat jak je to z OPC narázníkama a diesel Gčku? Chtěl bych na moje G caravan DI napáchat OPC nárazníky ale u standartu je rozdíl mezi benzínem a naftou jak je to tedy u OPC?
Astra G Caravan 2.0Di X20DTH rv.2000 W0L0TGF35Y8057505
Diagnostika Op-COM II ve vlastnictví =)
To co Opel používal v letech 80.tých , VW vymyslel již v letech 90.tých
ja mam diesel a mam predni opc,tedy predni ti bude stoprocentne pasovat.Zadni je jiny jak s 5dvr.Musis tedy koukat.Na aukru prodavaji jak predni tak zadni opc na combika
jo jeste jsou dva typy-laminat a plast.Na laminatu neni udelana dira pro tazne oko.Na plastu je i vyndavaci krytka
jo jeste jsou dva typy-laminat a plast.Na laminatu neni udelana dira pro tazne oko.Na plastu je i vyndavaci krytka
- bigasi
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych zajet do polska pro jetej Origo.. Nemám rád repliky laminátu.. Ale že mi půjde bez uprav na naftu tak to mooooc děkuju za info.. Jo zadní pro caravan vim to mi je jasné
Astra G Caravan 2.0Di X20DTH rv.2000 W0L0TGF35Y8057505
pujde bez problemu,u origo je jenom udelana dira pro lepsi prijem vzduchu na intercooler a chladice
No a nebo hledat u nás na vraku origo OPC
mně se to kdysi povedlo a pak už to šlo ráz na ráz
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mobil : 602318645
kolem 6k se prodává plastová replika od JOmubigasi píše:Chtěl bych zajet do polska pro jetej Origo.. Nemám rád repliky laminátu.. Ale že mi půjde bez uprav na naftu tak to mooooc děkuju za info.. Jo zadní pro caravan vim to mi je jasné
http://www.autodilyjimo.cz/predni-naraz ... last-p5047
sedí dokonale...mam ji na autě od origa k nerozeznani
Sorry že vstupujem do témy, ale náhodou plastová replika zadného OPC nárazníku sa nevyrába?? Origo je veľmi drahý a laminátový nechcem...
ASTRA G Sport, r.v.2000, 3dv., X20XEV
Vubec bych neřešil repliky pánové....
osobně sem si prohledat, objel a obtelefonoval známá vrakoviště opel ... a samozřejmě jsem našel ... našel jsem origo, nezničenej, uplně novej... v oplu mřížky a ostřiky xenonů, v autokelly Valeo mlhovky a máte parádní nárazník, nevymejšlel bych polsko, ani lamino, ani plastové kopie, šel bych jedině do originálu, protože to je v dusledku to, co je možné u pojištovny uhádat, nebot daný díl má i své ID a proto lze dohledat cenu v katalogu OPEL a nemuzou vam rict, ze to neni original ze vam to nezaplatí ...
Kamarádovi se stalo, že jel do polska pro enonuno nárazník a chlubil se jak ho to vyjde levne... nakonec při zpáteční cestě trefil srnku, měl to nepojištěný, takže je nakonec ranec v mínusu...
Na vrakovištích často ani neví, když jim řeknete OPC nárazník, co to je ... takže doporučuju si to s níma projit a prohlédnout, zda se nekde neschovává ... konkrétně v Mratíně je ještě jeden nárazník (originál), je teda opravovanej v černém laku, je potřeba ho ještě dodělat ( vykitovat, zahladit...) ale šikovnej lakýra s tím problém doopravy mít nebude ..
GL
osobně sem si prohledat, objel a obtelefonoval známá vrakoviště opel ... a samozřejmě jsem našel ... našel jsem origo, nezničenej, uplně novej... v oplu mřížky a ostřiky xenonů, v autokelly Valeo mlhovky a máte parádní nárazník, nevymejšlel bych polsko, ani lamino, ani plastové kopie, šel bych jedině do originálu, protože to je v dusledku to, co je možné u pojištovny uhádat, nebot daný díl má i své ID a proto lze dohledat cenu v katalogu OPEL a nemuzou vam rict, ze to neni original ze vam to nezaplatí ...
Kamarádovi se stalo, že jel do polska pro enonuno nárazník a chlubil se jak ho to vyjde levne... nakonec při zpáteční cestě trefil srnku, měl to nepojištěný, takže je nakonec ranec v mínusu...
Na vrakovištích často ani neví, když jim řeknete OPC nárazník, co to je ... takže doporučuju si to s níma projit a prohlédnout, zda se nekde neschovává ... konkrétně v Mratíně je ještě jeden nárazník (originál), je teda opravovanej v černém laku, je potřeba ho ještě dodělat ( vykitovat, zahladit...) ale šikovnej lakýra s tím problém doopravy mít nebude ..
GL
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
- pKsUaBnEeSc
jo ale kdo ti dneska bude dělat pojistku na astru... pokud mám klasické povinné ručení a sejmu srnku tak pojišt'ovna mě stejně nic nedá a to at' mám nárazník homologovaný nebo ne....ne???
to sabelt: No to je síce všetko pekné, čo hovoríš, ale:
1) moja Astra r.v. 12/99 má hodnotu nulu nula hovno, takže pri nejakej havárii by zostatková hodnota bola tak malá, že jeden nárazník po amortizácií už žiadnu hodnotu ani sumu neurobí,
2) pri obchádzaní všelijakých možných vrakovísk (a to už vôbec nehovorím o zahraničných vrakoviskách) miniem toľko benzínu (pričom výsledok môže byť prinajmenšom nejasný), že keď si to nakoniec spočítam, tak objednanie z internetu ma nakoniec možno vyjde oveľa lacnejšie, je to z pohodlia domu a výsledok je jasný dopredu.
Už druhá vec je, ako to na aute bude sedieť (origo je predsa len origo)... Určite že by som radšej mal na aute originálnu vec, ale ako som napísal vyššie - má ešte zmysel sa vôbec baviť o nejakej hodnote, keď celé auto má hodnotu max. 1500€ ??
Je to len môj názor, kdo chce, súhlasí, kdo nechce, nemusí...![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
1) moja Astra r.v. 12/99 má hodnotu nulu nula hovno, takže pri nejakej havárii by zostatková hodnota bola tak malá, že jeden nárazník po amortizácií už žiadnu hodnotu ani sumu neurobí,
2) pri obchádzaní všelijakých možných vrakovísk (a to už vôbec nehovorím o zahraničných vrakoviskách) miniem toľko benzínu (pričom výsledok môže byť prinajmenšom nejasný), že keď si to nakoniec spočítam, tak objednanie z internetu ma nakoniec možno vyjde oveľa lacnejšie, je to z pohodlia domu a výsledok je jasný dopredu.
Už druhá vec je, ako to na aute bude sedieť (origo je predsa len origo)... Určite že by som radšej mal na aute originálnu vec, ale ako som napísal vyššie - má ešte zmysel sa vôbec baviť o nejakej hodnote, keď celé auto má hodnotu max. 1500€ ??
Je to len môj názor, kdo chce, súhlasí, kdo nechce, nemusí...
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
ASTRA G Sport, r.v.2000, 3dv., X20XEV