Zástavba HID sady do origo HELLA xenónov
Zástavba HID sady do origo HELLA xenónov
Zdravím, mám otázku, skúšal niekto zastavať HID sadu D2S do originálnych xenónov tak, aby svetlá utrpeli čo najmenej?? Predsa len, origo sada štartér+trafo je dosť drahá. Možno nakoniec predsa len skončím pri nej, ale zaujímajú ma názory a hlavne ak to niekto robil, tak postup...
Dikes
Dikes
ASTRA G Sport, r.v.2000, 3dv., X20XEV
- Reklama
Re: Zástavba HID sady do origo HELLA xenónov
ano ja to mam tiez ale musel som vymenit celu kabelaz svetiel a vymenit zo neorigo svetiel depo a potom to funguje.Musel som dokupit redukciu ktora ma kable pro hid sadu a patici na d2sku potom to funguje.Este je jedna moznost urobis si veskeru kabelaz nanovo s pouzitim novych konektorov
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Stačí použít HLEDAT.
Máš to tam i s fotodokumentací a rozpisem materiálu.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=12615
Máš to tam i s fotodokumentací a rozpisem materiálu.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=12615
denny nemohl sem to najit
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Návod fajn, len mi nie je jasné, kadiaľ ste potiahli ten redukčný kábel, ktorý spája samotnú výbojku s balastom. Originál konektor podľa tých fotiek bol využitý len na smerovky, pozičky a diaľkové svetlá, ak sa nemýlim. To ste vyvŕtali niekde naspodku toho svetla dierku a tadiaľ ste ten výbojkový kábel ťahali alebo ako? A potom nejak zaizolovali? O toto sa mi jedná, a to v tom návode nejak presne popísané nie je...
Xenony mají jen jeden konektor na vše + konektor na motůrek naklápění, takže origo konektor se opravdu použije na to co jsi vypsal a ta výbojka D2S se připojí skrz gumovou krytku, která je na světlech na dálce + potkávačkách. No holt do ní budeš muset udělat díru a nebo to táhnout pod ní, ale pak ti to nebude moc těsnit vlhkost
Naposledy upravil(a) Defender dne 20 úno 2013, 18:30, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
Presne o toto mi išlo. Takže radšej pošporím prašule a kúpim nejakú použitú origo sadu trafo + štartér
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Použil jsem průchodkovou gumu -kus ze dveří-a těsní to dobře.