chromove kruhy kolem budiku a a unastavovani topeni a vetra

Úpravy od motoru až po plasty
pavlikjaa

jsou drahe

Příspěvek od pavlikjaa » 15 zář 2007, 11:26

synologic píše:
Melodi_boy píše:Takhle:
Obrázek

Vypadá to suprově. Tak trošku retro, ale je to cool. :lol:
pekne ale jsou nejake drahe ne tady je maji za 690kc

http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-g ... t-s1538489

Reklama

Svaja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svaja » 16 zář 2007, 13:46

Melodi_boy píše:Takhle:
Obrázek
tak do toho pujdu :wink:
můj život vlastně měří 400metrů !!!

synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic » 16 zář 2007, 17:33

Tak už to mám taky. :lol: Jupí
Obrázek
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek

pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa » 16 zář 2007, 19:01

synologic píše:Tak už to mám taky. :lol: Jupí
Obrázek

ktery jsi teda koupil?

synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic » 16 zář 2007, 20:43

Roubik píše:spíš by mě zajímalo jak to vypadá s bílejma budíkama :?:
Reagoval jsem na tohle. Myslel jsem ty budíky. :lol:
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek

Darren

dotaz

Příspěvek od Darren » 18 lis 2007, 20:28

Tak jsem si pořídil chromové kroužky kolem budíků. Zjistil si, jak postupovat při demontáži kapličky s budíky a plexi abych se dostal přímo na ně... nahoře odšroubovat dva torxy a volant dát do nejnižší možné polohy, abych mohl odšroubovat i ty spodní dva... ale teď sjem narazil na problém... když nemám nastavitelný volant a nemůžu se k nim nijak dostat... to fakt musím demontovat i volant? Dost se bojím že něco zmrším, zatím jsem si na astře vše nakonec udělal sám, ale za mechanika se rozhodně nepovažuju... :cry:

pepca

Re: dotaz

Příspěvek od pepca » 18 lis 2007, 20:33

Darren píše:Tak jsem si pořídil chromové kroužky kolem budíků. Zjistil si, jak postupovat při demontáži kapličky s budíky a plexi abych se dostal přímo na ně... nahoře odšroubovat dva torxy a volant dát do nejnižší možné polohy, abych mohl odšroubovat i ty spodní dva... ale teď sjem narazil na problém... když nemám nastavitelný volant a nemůžu se k nim nijak dostat... to fakt musím demontovat i volant? Dost se bojím že něco zmrším, zatím jsem si na astře vše nakonec udělal sám, ale za mechanika se rozhodně nepovažuju... :cry:
:wink: když budeš šikovnej,opatrnej,tak ani nemusíš přístrojovku vytahovat,jinak jde ven bez sundání volantu,ale hlavně,není třeba ji vytahovat,až sundáš tek kryt-černý kryt kolem plexi,tak uvidíš takové plastové zajištovací packy kolem celé přístrojovky,dole,hore,boční,nyní pozor,šikovný nožík-šroubováček,opatrně,hlavně opatrně odmačkneš ty jazýčky,spodní,boční a uvidíš jak se plexi uvolní a vyskočí,jen trpělivost,žádný spěch at nic neulomíš,žádné páčení!! když ty jatýčky odjistíš,jde to snadno sundat :wink:PS:jen jsem zapomněl,ty odjištěné jazýčky je třeba zajistit,jinak ti skočí zpět,a opravdu stačí odjistit,zajistit ty boční a spodní,pak ti plexi již vypadne :wink:

Darren

Příspěvek od Darren » 18 lis 2007, 22:30

Pepco diky za navod jak na plexi... ale k tomu se teprve musím dopracovat, asi jsem se vyjádřil špatně... problém teď mám hlavně s tím černým krytem co je před plexi... nahoře se snadno uvolní, tam ho drží ty dva torxy, ale jde mi o to, jak uvolnit tu spodní část tohoto krytu. Mají tam být další dva, (a nejspíš budou, protože to drží fest) ke kterým se ale nedostanu. Nejspíš se budu muset nějak zbavit alespoň toho ochranného krytu nad směrovkami atd. Že?

pepca

Příspěvek od pepca » 18 lis 2007, 22:41

Darren píše:Pepco diky za navod jak na plexi... ale k tomu se teprve musím dopracovat, asi jsem se vyjádřil špatně... problém teď mám hlavně s tím černým krytem co je před plexi... nahoře se snadno uvolní, tam ho drží ty dva torxy, ale jde mi o to, jak uvolnit tu spodní část tohoto krytu. Mají tam být další dva, (a nejspíš budou, protože to drží fest) ke kterým se ale nedostanu. Nejspíš se budu muset nějak zbavit alespoň toho ochranného krytu nad směrovkami atd. Že?
:shock: :shock: :wink: :D tak tos měl napsat hnedky,ano musíš sundat ten kryt co jsou přepínače,jestli nesundáš ten kryt,tak se nedostaneš k tomu,abys mohl vymontovat ten rám kolem plexi :wink:ten nedrží jen na těch vrchních šroubech ke kterým ses dostal :wink:

Darren

Příspěvek od Darren » 18 lis 2007, 23:03

Pepca: Jo, díky, to jsem potřeboval. Jak říkám, nerad Astru rozebírám, nechci jí ublížit :D Taky jsem si říkal, jestli to u aut, u kterých není možnost volant dát do nejnižší polohy, díky čemuž se pak k těm šroubkům dá dostat, neni řešený nějak jinak... Hlavně to mě nahlodalo... :)

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Re: chromove kruhy kolem budiku a a unastavovani topeni a v

Příspěvek od Marťasek » 18 bře 2012, 13:20

Cus.

Jsou stejné chromové kroužky palubní desky pro Astru G a Zafiru A ?? Palubní desky vypadají stejně.

Díky za odpověď
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Re: chromove kruhy kolem budiku a a unastavovani topeni a v

Příspěvek od Mike.S » 18 bře 2012, 20:30

jo, jsou 8)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Odpovědět