Sportovní pružiny -2cm snížení,mám do toho jít?
Re: Sportovní pružiny -2cm snížení,mám do toho jít?
16ctky tam nemám špatně... jen jde o ot že z toho na těch 17ctkách nechci mít SUV ...a jestli při s nížení nebude s ET35 problém... ale pokud to funguje tak v pohodě
jinak závodit nikde nebudu jde jen o vzhled
jinak závodit nikde nebudu jde jen o vzhled
- Reklama
i 2cm umí udělat dost,samothe ví svoje....jo hlavně at to vypadá hošani,ja si necham 15 ale upravím to výkonově a pak vás smáznu nejde jen o vzhled mam to 50:50
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
- Kontaktovat uživatele:
mirda 2908:
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Michaal: a jak si dosel na to, ze z toho budes mit suv? Ja to napriklad na 15" mel o 1cm vys, nez na 17" (diky pneu ze zafiry) takze je to o rozmeru pneu, ne o poctu palcu kola
kubes: jezdit nejrychleji, neznamnena nejstyloveji ale jesi tvoje "vykonove" upravy budou v duchu te tve prvni, sem na to moc zvedavy
kubes: jezdit nejrychleji, neznamnena nejstyloveji ale jesi tvoje "vykonove" upravy budou v duchu te tve prvni, sem na to moc zvedavy
jsem psal že na těch 17ctkách bude 215/40ála píše:Michaal: a jak si dosel na to, ze z toho budes mit suv? Ja to napriklad na 15" mel o 1cm vys, nez na 17" (diky pneu ze zafiry) takze je to o rozmeru pneu, ne o poctu palcu kola
tak 16palců= 40,64cm+5,5(profil)=45,64cm
17palců= 43,18cm+4,0(profil)=47,18cm
takže tam je 1,54cm rozdíl...když to tak zběžně spočítám...pokud to teda takle vůbec můžu počítat
takže počítám že oproti 16ctkám (205/55r16) se to na 17ctkách (215/40r17) zvedne o 1,5cm...????
ale zas budes mit vic zaplneny podbeh ...
ala: jo ja uz se v tomto asi nezmenim,...jo tak ty bys ai nemohl jezdit nejdrychlej s 18'' je treba se ukazat ne byt jako blesk..ja to auto mam hnusne tak musim jezdit rychle aby byla videt jen smouha..
ala: jo ja uz se v tomto asi nezmenim,...jo tak ty bys ai nemohl jezdit nejdrychlej s 18'' je treba se ukazat ne byt jako blesk..ja to auto mam hnusne tak musim jezdit rychle aby byla videt jen smouha..
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
takhle to pocitat nemuzes... s tema 16" mas prumer kola 631.9 a s tema 17" budes mit 603.8... tzn -28.1 takze auto bude niz o 14,05mm
tak tak. Polomer starého kolesa je 314 mm, polomer nového kolesa je 300 mm.
Podvozok sa zníži o 14 mm.
Tachometer bude ukazovať o 5% vyššie rýchlosť, čo nie je v povolenej 5% tolerancii.
Sila prenášaná na vozovku bude pri zmene kolies tak isto o 5% vyššie.
viz ZDE
Tachometer bude ukazovať o 5% vyššie rýchlosť, čo nie je v povolenej 5% tolerancii.
viz ZDE
ali píše:tak tak. Polomer starého kolesa je 314 mm, polomer nového kolesa je 300 mm.
viz ZDE
šikovná stránka