Jaké jsou nejlepší angel eyes?

Úpravy od motoru až po plasty
torky
Kontaktovat uživatele:

Jaké jsou nejlepší angel eyes?

Příspěvek od torky » 09 srp 2011, 21:43

Zdravím všechny , chci se zeptat které angel eyes jsou dle vás nejlepší co se svícení týče? Chtěl bych je hodit na auto ale nechci tam dát něco co téměř nesvítí.. jsou třeba tyto http://www.dkefekt.cz/zbozi/3609/OPEL-A ... svetla.htm nějak lepší než např tenhle typ? http://tuning-individual.cz/eshop/predn ... 29428.html myslím tu ccfl technologii, má to nějaký význam? Víc se mi líbí ty zamračenější ale ty jsem s ccfl nikde nenašel.. tak prosím kdo to má na autě dejte echo.. dík předem :wink:
Naposledy upravil(a) Mike.S dne 10 srp 2011, 18:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název vlákna

Reklama

ála
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké jsou nejlepší?

Příspěvek od ála » 09 srp 2011, 22:11

tohle bych si na auto nikdy nedal, ale kdyz uz to musi byt... hezci sou ty druhe... ale fakt nechapu v cem sou ty prvni s ccfl lepsi, dyz ledky maji vetsi svitivost...

sabelt

Příspěvek od sabelt » 09 srp 2011, 22:43

Radsi se podivej na original Xenony který tady prodavaj asi 2 lidi ... jeden z nich je Lukassooo...

Tyhle mrdky svitej protijedoucím do xsichtu, na tom aute to vypada jak kdybys mu nasadil nejaký dioptrický brejle...
Rozmysli se ...
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...

torky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od torky » 09 srp 2011, 23:09

sabelt píše:Radsi se podivej na original Xenony který tady prodavaj asi 2 lidi ... jeden z nich je Lukassooo...

Tyhle mrdky svitej protijedoucím do xsichtu, na tom aute to vypada jak kdybys mu nasadil nejaký dioptrický brejle...
Rozmysli se ...

nj nicméně original xenony jsou trochu jiná cenová třída nehledě na cajty technickou apod. ostřikovače ... ty světla jsou snad stavitelný aby to nesvítilo ostatním do xichtu ne? :?

torky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od torky » 09 srp 2011, 23:11

ála píše:tohle bych si na auto nikdy nedal, ale kdyz uz to musi byt... hezci sou ty druhe... ale fakt nechapu v cem sou ty prvni s ccfl lepsi, dyz ledky maji vetsi svitivost...

a v těch druhých jsou ledky? Co jsem je viděl na fotkách rozsvícený tak to na ledky rozhodně nevypadalo.. Nevím jak jsou ty světla podsvícený..

ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála » 09 srp 2011, 23:18

sak on nepsal, ze do nich chce davat xenonadu... kopie xenonu se taky delaji na obyc zarovky, ale stejne jako tohle, je to cinska cocka, a ta ti s obyc zarovkou nikdy nebude svitti jako parabola... i kdyz znam cloveka co v AE ma osram night breaker+ a sviti mu to docela pekne (ale nejsou to ani jedny tyhle svetla, tak tezko rict...) Ja nevim, AE patri proste na vrtule a davat je na jine auta... u teenageru asi zabodujes, ale u soudnych lidi moc ne :)

edit: pisou tam led, tak asi led ne? treba nakej novejsi model... vim, ze do stare byla s zarovkama no...
Naposledy upravil(a) ála dne 09 srp 2011, 23:20, celkem upraveno 1 x.

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 » 09 srp 2011, 23:18

nepsal že tam chce dát xenony jako sadu ...

ptal se na AE jako tak s klasickou žárovkou : já na to mám názor takový, že to bude svítít vše málo, protože to ztrácí na svítivosti, když to přechází přes čočku
svítilo by to dobře kdyby si tam xenony jako přestavbovou sadu, ale to jsou problémy, policie stk ...
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála » 09 srp 2011, 23:21

adame dulezite je ze prechazi na cinskou cocku... spousta novych aut ma obyc zarovku v coce a sviti paradne
a proto do tehle svetel kazdy bastli xenonadu, aby vubec neco videl :)

torky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od torky » 09 srp 2011, 23:46

ála píše:adame dulezite je ze prechazi na cinskou cocku... spousta novych aut ma obyc zarovku v coce a sviti paradne
a proto do tehle svetel kazdy bastli xenonadu, aby vubec neco videl :)

tak co přesně máš na mysli, co doporučuješ? Když dám do AE pořádný žárovky tak to snad svítit bude ne? třeba http://www.bottari.cz/zarovka-12v-h7-55 ... 0/d-70446/ :( tak já nevím..origo světla mám nicméně docela strávený tak at už tam dám cokoli horší to asi nebude..

ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála » 09 srp 2011, 23:53

treba bude, nevim, vyzkousej :D o zarovkach tu uz toho je napsano dost a tady sem se k nim taky uz vyjadril :)

torky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od torky » 10 srp 2011, 00:39

.........................

edit: pisou tam led, tak asi led ne? treba nakej novejsi model... vim, ze do stare byla s zarovkama no...[/quote]

Vidíš toho jsem si nevšiml, byl to jen jeden z odkazů co mám uložený, schválně tam zavolám a zeptám se, moc jim nevěřím. A co myslíš tím " přechází na čínský čočky" ? To jsou všechny čočky v těchto světlech čínský? I když je výrobce fk automotive nebo jiný německý firmy? Nevím, proto se tady ptám co je nejlepší..Budu rád když se ozve někdo zkušený kdo to na autě už má. Pakliže jsou teda světla s čočkami špatný třeba tohle http://www.fkautomotive.cz/detail/2840- ... el_astra_g je lepší volba?

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shuya » 10 srp 2011, 05:59

To su repliky origo xenonu, ja bysom volil tieto, + HID sadu do nich, a ostreky kúpiš za pár korún v opli ;) a náklon.. neviem,este som envidel ze by to kontrolovaly...
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car

torky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od torky » 10 srp 2011, 12:36

Shuya píše:To su repliky origo xenonu, ja bysom volil tieto, + HID sadu do nich, a ostreky kúpiš za pár korún v opli ;) a náklon.. neviem,este som envidel ze by to kontrolovaly...

no, s mým štěstím by to trvalo asi týden a za rok bych neprošel technickou.. navíc pokud tu byla řeč o oslňování tak mám trochu pocit že xenony dělané tímto způsobem bez naklápění jsou pro protijedoucí řidiče daleko větší problém než nějaký AE . Vím jak je to nepříjemný když na dešlí rovince potkáš někoho s neseštelovanými světly..natož pak když tě někdo solí xenonem..

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 10 srp 2011, 13:13

No pokud máš ty světla seřìzený, tak i když nebudeš mít náklon, tak bude vše jako bys ho měl. Snad si někdo nemyslí že když najedu ma nějakou vlnu, tak to auto naklápění okamžitě zareaguje a fofrem ti sklopí světla dolů a pak hned nahoru. Takže ANO byli by zřejmě problémy na STK, ale zas jen u nějakýho blbce.
A k angelům, no každý koho znám, tak většinou v nich mají HID sadu aby vůbec viděli v noci, a jsme zas u toho, na nich taky nebudeš mít autonaklápění a jsou to xenony :)
Mobil : 602318645

funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo » 10 srp 2011, 13:15

Já mám na autě Angely od FK tmavé provedení a první věc, co se mi tam hned nelíbila po montáži byla ta, že kroužky s žárovkou (1.2w, silnější jsem zatím nenašel - je tam patice tuším w2 jako do přístrojovky. Silnější žárovky mají patici širší, takže tam nepasují ) neosvítí celý kroužek a vypadá to dost blbě. Od lakasse jsem tam měl fialové ledky, se kterýma to svítilo úplně bodově a nevím jak to svítí když to koupíš s originál žárovkama...
a co se týče svítivosti čoček, mám tam 100 wattovky žárovky (jasně bílé světlo) a úplná bída.
co se týče oslňování protijedoucích vozidel, tak pokud si světla necháš seřídit, je blbost abys oslňoval.
Před čočkou ve vnitř je totiž takový krycí pech, který ti propouští světlo jen polovinou čočky a světlo osvítí jen vozovku...
Navíc u těhle mám štelování zda je to do auta pro levostranné, nebo pravostrané řízení.

no a když to shrnu, tak auto se mi líbí více, ale kvůli tomu malému osvětlení vozovky a té bodové svítivosti kroužku bych je už podruhé nebral... mám je na h7/h7, nebo h7/ d2s... chystám se koupit ty xenony d2s, tak jsem zvědav zda to bude svítit lépe...

příště už jen origo ...

Odpovědět