Firma na profi tunning
Firma na profi tunning
čaute, nechával ste si někdo dělat tuning u profi firmy???dost o tom uvažuju ale tohle chce podle referencí,aby to nezkonily,takže víte někdo o nějaký dobrý tunerský firmě....která by mi z mojí už tak krásný ale seriový astry udělala něco jako je na těch fotkách???
Díkes
Ps:(na tuning mam tak 50tisíc...vubec nemam odhad co za to udělaj)
Díkes
- Reklama
Re: Firma na profi tunning
pokud bude jakákoliv firma pracovat s homologovanými díly, tak na Astru G budou jenom díly exteriérové (spojlery, nástavce apod.) stát,nepočítaje v to práci, tak min. 3000 Euro, samozřejmě to záleží na míře tuningu, ale 50000 je asi málo.mekki24 píše:čaute, nechával ste si někdo dělat tuning u profi firmy???dost o tom uvažuju ale tohle chce podle referencí,aby to nezkonily,takže víte někdo o nějaký dobrý tunerský firmě....která by mi z mojí už tak krásný ale seriový astry udělala něco jako je na těch fotkách???
Díkes
Záleží co od toho očekáváš, ale za 50 toho moc mít nebudeš, hlavně když si to chceš nechat udělat u firmy. Bohužel nevím co máš na te svojí astře, ale když píšeš že je to pěkná seriovka tak budeš rád když za ty prachy koupíš nějaké solidní kola, optiku, nějaké drbky a tím skončíš. Se podívej na jednotlivé stránky, které něco nabízí a udělej si představu o ceně.
sem taky nepočílal s tim že mi je pošleZigi píše:To neres,nejsou to tvoje prachyVojta píše:sem si jen tak představil co rozumnýho se dá za 50 koupit místo tuzingu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
za 50tis nemas skoro nic .... jestli chces neco za 50tis kup si nejdriv poradny kola a pak za zbytek nejakej doplnek. Firmu co ti napasuje spoilery a tak... jedine nejakej klempir, a jestli to chces mit znackovy tak tuning dily od Irmschera, ale za tech 50tis budes mit prdlajs njo.... ale www.irmscher.de koukni a uvidis alespon ceny znackovyho tuningu na opela plus k tomu samozrejme pripocitej praci kdyz si to nechces pasovat doma. Ale firmu co bys tam soupnul auto, dal 50tis a mel znackove upraveny komplet auto neznam a jestli nejaka je, tak urcite budes potrebovat vic jak 100tis. pac to je drahy - napasujou ti tam samozrejme to nejdrazsi ...
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Takze uprava motoru atd jo? protoze jinak to neni tuning ale jen plasty=styling...obadal.rada píše:já mám dělaný tuning na zakázku a je to lepší než mít stejné věci co mají ostatní
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Zdeněk Lbc
- genius0011
- Kontaktovat uživatele: