folie ... pozna ich niekto?
folie ... pozna ich niekto?
zdravim. chcem sa spytat ci niekto pozna tieto folie a ci s nimi nema skusenosti.
moja astra je presne tej farby a celkom sa mi to paci. videl som to aj nazivo na kamaratovje Hčkovej OPCčke a pacilo sa mi to. on tam mal napisane na tych foliach nieco ako "protect" alebo "protectline" ale podla toho som nic nenasiel.
pripajam aj foto
dik za rady....
moja astra je presne tej farby a celkom sa mi to paci. videl som to aj nazivo na kamaratovje Hčkovej OPCčke a pacilo sa mi to. on tam mal napisane na tych foliach nieco ako "protect" alebo "protectline" ale podla toho som nic nenasiel.
pripajam aj foto
dik za rady....
- Reklama
Re: folie ... pozna ich niekto?
Ta fotka je sice malá, ale určitě to je folie? Není to náhodou pokovení?
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
tak su aj folie take, u nas v BA mi ich ponukli aj v MADA autofolie, ked na ne kukas zvonka mas to jak zrkadlo a znutra pekne priehladne, ale boli drahsie asi o polovicu ako klasicke... viac k tomu povedat neviem
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Borec z prace tohle ma, ale jen stribrny a ma pokoveny okna. Rikal, ze kdyby mu nekdo to okno rozbil tak da radsi normalne ciry nez to delat znova, uz to tak koupil a je to prej pekne drahy..
jak na to koukám připadá mi to jak z tesca, zkusil bych to tam
no to pokovovanie by bola jedna cesta ...ale nie ta ktorou by som sa chcel uberat... len rozmyslam nad rieseniami ...nechcem tie skla nechat uplne cire ale zas pohrebacke cierne folie na to by som davat nechcel.
a kamarat ma na tom spominanom OPCcku folie ...
a kamarat ma na tom spominanom OPCcku folie ...