Help me se vzěrami kapoty Motoru
Help me se vzěrami kapoty Motoru
Zdravičko. at hledam jak hledam nidke jsem nenašel info jak namontovat vzpěra kapoty. už jsem si upravil držačky a astale to nepasuje. Mohl by mi někdo poradit a popripadě vložit fotku? Diky.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Help me se vzěrami kapoty Motoru
a co ti tam nepasuje????? a ake mas tie vzpery ???
když je dam na šroub kapoty tak mi to bi je o blatnik. tak jsem si upravil držaky a namotoval horni do dražky pred šrouby. a spodek sem si udělal dražka at je to v ose. ale jak chci zavrit kapotu tak semi držaky otači at to mam dotahle sebevic. a pred docvaknutim mi spodek vykoči. spodni držak měl jsem umisten na misto kde je ta černa spodni guma.
-
- Kontaktovat uživatele:
nahod foto ako to mas urobene a pozrieme sa nato
nemam jaka udělat zkicu. ti to popišu. jak maš na kapotě 2 šrouby pro štělovani tak pred tym jsou ovalne dražky do nich jsem si udělal matici. a dal jsem ten zkraceny L plech z čepem. dolu na hranu blatniku na vnitřni strnu vedle sani a nadobky na vodu jsem si udělal druhy plech kde jsem naškouboval druhou kulič. tym padem mi jdou teskopy po vnitřni straně. " v motorovem prostoru.
Naposledy upravil(a) endriko dne 04 bře 2010, 11:44, celkem upraveno 1 x.
Se vzpěrama si chci udělat radost, ale děsíš mě Co to máš zač, tam nebyl návod
jsem to kupoval od znamho. a spodni uchyt mam na mistě kde je ta černa guma. v žlabku od blatniku to dat ani nemohu poněvač tam mam spinač k alarmu
-
- Kontaktovat uživatele:
a ake dlhe su tie teleskopy lebo pokial viem tak by to nemalo siahat az ku nadobke a saniu
když je dam na urověn šroubu tak to nejde k urovni sani a nadobky vody. ale ja je ma posunute do tych dražek pod šroubami v kapotě. a dane niže aby semi kaota neotvirala tak moc. chci to privrenem stavu aby to drželo
-
- Kontaktovat uživatele:
ahaaa len mam pocit ze v tej ose sa ti to tam asi nezavre vobec fakt by to chcelo foto
Fotku nemam. ale zavrit by se to mělo poněvyš to je v rovině a dole kulička kolmo a nohore je z boku.
Aha, tzn. že to nejsou orig. na G, ale nějaké ...vzpěry???
-
- Kontaktovat uživatele:
jdu vam to vyfotit, hoši .. vydržte.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Plynové vzpěry kapoty motoru
Moje Astrina 1,7DTi
Super, ale stejná otázka...jsou to vzpěry prodávané na G? Jak to "cvičí" s tím plech.lemem spodního uchycení? proč tamáš stále drát, nedrží to nahoře?