ShortShifters "zkrácené řazení"
ShortShifters "zkrácené řazení"
Caute vsichni,
sem tu novej uz sen si procital forum a nasel zajimavi veci ale ctel sem se zeptat jestli nekdo nema skusenosti s ShortShifters "zkrácené řazení"?jde mi o to ze pri pasuje jenom do aster od r.v. 01-03 ja mam 98.nemate s tim nekdo skusenosti?jestli se tam nemusi sehnat nejakej jinej dil atd?
diky za odpovedi
sem tu novej uz sen si procital forum a nasel zajimavi veci ale ctel sem se zeptat jestli nekdo nema skusenosti s ShortShifters "zkrácené řazení"?jde mi o to ze pri pasuje jenom do aster od r.v. 01-03 ja mam 98.nemate s tim nekdo skusenosti?jestli se tam nemusi sehnat nejakej jinej dil atd?
diky za odpovedi
- Reklama
sry tady si to muzete prohlidnout
http://tuning.autodoplnky.cz/kratke-razeni/?smid=5456
http://tuning.autodoplnky.cz/kratke-razeni/?smid=5456
Re: ShortShifters "zkrácené řazení"
taky by mě to zajímalo....nikdo nic???
Tak už konečně patřím mezi Vás Astra 1.6 8v
-
- Kontaktovat uživatele:
a k comu to je dobre ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Kratší šaltra ne... vypadá líp a "rychleji" řadíš..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
jestli myslíš krátkou převodovku,tak kamarád co má T3,se seznámil s borcem z Budějovic a ten je schopnej zkrátit převody nebo třeba jen 5tku nebo tak,jemu to dělal a udělal mu jen 5tku,protože na vytočenou jel jen 90km/h a ted lítá kolem 120km/h.
Nebo prodloužit.
ale nevím,jestli by dokázal upravit i do astry,každopádně se poptam a i na cenu a dám vědět(myslím,že přes 5tis to nepůjde,ale nechci kecat)
Ale jak budeš mít krátkou převodovku,tak budeš řadit jak blázen pořát a maximálku pak můžeš mít jan 150km/h!!!
Tak si to s ní promysly!Leda si nechat upravit o trochu kvalty který se ti dlouho vytáčejí a 5tku nechat origo!
jen kratšíma dráhama si moc nepomůžeš,i s origo se dá rychle řadit!
Nebo prodloužit.
ale nevím,jestli by dokázal upravit i do astry,každopádně se poptam a i na cenu a dám vědět(myslím,že přes 5tis to nepůjde,ale nechci kecat)
Ale jak budeš mít krátkou převodovku,tak budeš řadit jak blázen pořát a maximálku pak můžeš mít jan 150km/h!!!
Tak si to s ní promysly!Leda si nechat upravit o trochu kvalty který se ti dlouho vytáčejí a 5tku nechat origo!
jen kratšíma dráhama si moc nepomůžeš,i s origo se dá rychle řadit!
Naposledy upravil(a) Štráda dne 03 úno 2009, 23:48, celkem upraveno 1 x.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Kontaktovat uživatele:
aha tak to je kratsa tak to ano to ale ma to az taky velky vliv ze to tak ryhclejsie zaradis?
Asi tak stejný, jako když si porovnáš rozdíl mezi řazením lážo-plážo a adrenalinovém řazením Toť můj názor
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
štrádíku: on myslí jen tu kvedlačku, jen tyčku se kterou se ředí. Ne zkracování převodů..... čti než něco napíšeš
Moje Astrina 1,7DTi
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
jasný,pak jsem na to to koukal,ale za ty peníze mi to přijde zbytečný,teda aspon pro mě,já jsem s řazením spokojen a jak už tu psal kolega dá se i řadit když tě chytne rapl(adrenalin)taky rychle!
než to,bych přemýšlel o té převodovce jak jsem psal,to je pak rozdíl ale né v kratším pohybu fofrklacku ale pohybu káry!A to je důležitější si myslým něž efekt!
než to,bych přemýšlel o té převodovce jak jsem psal,to je pak rozdíl ale né v kratším pohybu fofrklacku ale pohybu káry!A to je důležitější si myslým něž efekt!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
každopadně musíš koukat jestli máš řazení táhlama nebo lankama aby sis to nekoupil a ono to tam nešlo
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
diky za rady tak mi to tam nepujde
Cus. A jaké je je taky k tomu http://tuning.autodoplnky.cz/kratke-razeni/smid-5456/ potřeba řazení?(lanka nebo táhla) nikde jsem to nenašel.