přední světla OPC s xenony

Úpravy od motoru až po plasty
IGI
Kontaktovat uživatele:

Re: přední světla OPC s xenony

Příspěvek od IGI » 06 črc 2009, 21:02

Ok super zavolám a v týdnu omrknu xenony od Frydexe co se s tím dá provést.

necituj poslední příspěvek, citace smazána, Mike.S
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.

Reklama

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 26 lis 2009, 20:36

Mám tedy EA od FK a super. Je fakt že v normálních parabolách svítí xenon více ale svítí to parádně. Ostřiky už ostřikují a ještě řeším automatický náklon. Poliši mne párkrát zastavili protože mám xenon 8000k a je slabě modrý tak jsou zvědaví co to mám a když viděli ostřiky a homologaci na světlech tak mne dusili zase na folijích předních bočních oken. No já myslel že mne picne. Jedno dám do pořádku a za jemné folie mne budou po třech letech drbat. :( . Jinak svítí to super a vypadá to taky super. Jenom mi přestávají svítit ty kroužky tak asi přeci jenom budu muset tam prdnout časem ledky. 8)
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.

Nosound89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosound89 » 26 lis 2009, 23:04

zkoušeli jste někdo měnit ty ledky v kroužcích? Taky mi to nesvítí nějak extra už od výroby... uvažoval jsem tam dát třeba modré led, ale to by u policie asi neprošlo :-(
už HONDA civic VTEC

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 27 lis 2009, 07:19

Spíš bych tam dal bílé ledky ale Frydex psal, že se na to díval při montáži a že je tam tak malý přístup a vše je tak titěrné že
by to byla šílená práce. Určitě by to nějak šlo ale asi dobré nervy 8)

Nosound89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosound89 » 27 lis 2009, 23:28

no právě... mi to svítí bíle už od výroby a ne žlutě jak některým z vás, ale moc se mi to nelíbí. taky jsem se na to díval a přístup tam není skoro žádný, proto mě zajímá ejstli to už někdo měnil a je to vubec možné?
už HONDA civic VTEC

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 28 lis 2009, 08:09

Pokud ti svítí kroužky bíle tak tam máš ledky ale to jsem ještě neviděl. Max. jsem viděl Škodu Fabii a ta měla kroužky trošku do modra typuju tak 8000k ale měl to vytuningované tak si s tím určitě pohrál. Ledky by neměli mít problém se svítivosti a s tím že by se nějaká spálila. Jak budu měnit nárazník tak se na to mrknu ale Frydex říkal že opravdu to bude oříšek.

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 28 lis 2009, 09:30

No to bude, a jestli se do toho pustíte, tak vám přeju ať se to povede. Každopádně LEDka je bodové světlo, takže místo každé žárovky je třeba dát minimálně dvě LED, aby osvětlily kroužek na obě strany od svého svitu a určitě SMD. Dle mého by se do každého světla mělo dát 14 SMD diod (dvě světla 28), ale vzhledem k tomu, že je ta žárovka pověšena jen na drátech, tak to bude dobrá pakárna, teda aspoň v tom našem případě světel od FK ... :?:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 28 lis 2009, 09:41

ja som tam daval biele ledky a nesvatia bodovo lebo ja ich tam mam len 2 na spodu kruzku a oni su vo vnutry toho kruzku a svieti to po celom a pohode ale fakt te vase od FK mal noelel a ten mal 4 kusi a fakt to svietilo strasne bodovo
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Vojkuvka81

Příspěvek od Vojkuvka81 » 28 lis 2009, 09:47

Jak jsem psal v jinem topicu,četl jsem na nějakem foru,že když diodu na špičce zapiluješ do rovna,a zmatniš jemnym šmirglem povrch,bude svitit jako žarovka jen jasnějši barvou :? :? :?(bude svitit bile,ne žlutě)ale nevim,nikdy jsem to neskoušel
:?
Naposledy upravil(a) Vojkuvka81 dne 28 lis 2009, 09:51, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 28 lis 2009, 09:50

už jsem s diodama zkoušel možné i nemožné.... žárovka je žárovka (co se týče na rozptyl světla) LEDka bude vždycky více bod.
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Vojkuvka81

Příspěvek od Vojkuvka81 » 28 lis 2009, 09:56

A co nalepit na špičku te diody nějakou čepičku,že by svitila jen do stran :? :? :? nesmysl :? nevim jen mě to napadlo :wink:
Obrázek

mexxo

Příspěvek od mexxo » 28 lis 2009, 10:58

Aj to som vyskúšal. Aj brúsenie špičky do plošky, aj do ihlanu s ploškami aj zárezy trojuholníkovým pilníkom... Frydex má pravdu.
Frydex píše:... žárovka je žárovka (co se týče na rozptyl světla) LEDka bude vždycky více bod.

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 28 lis 2009, 18:02

Dle mne to svítí v pohodě, už jsem si na to žluté světlo zvykl ale kdyby ty žárovky svítili jak mají nebo vypadly z kroužku. :(

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 06 pro 2009, 20:02

Prodávají se i AE kroužky samostatně a jsou to LED diody, otázka jestli pasují na naše oplácké?
http://www.auto-doplnky.com/univerzalni ... 09955.html
Většinou jsou na BMW a někde udávají dokonce vnitřní a venkovní rozměry. Třeba rozměry 80, 85, 90 a dokionce někde i takové ty naše polokroužky. http://www.auto-doplnky.com/components/ ... 46%203.JPG
Ale to jenom tak aby řeč nestála. Možná že se někdo dá do rekonstrukce a zase bude co dělat :)

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 06 pro 2009, 20:57

ten prvy odkaz te mam na mlhovkach te mensie a te velke su uz riadne velke
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Odpovědět