Dobrý den, rád bych si pořídil jeden nejmenovaný výfuk od firmy Layting. Nemá název ale např na tuning-centru se prodáva pod nazvem "Sportovní výfuk Layting, 2 X 80mm. Mám aleproblém, nechci aby mi auto řvalo na celý kolo a zaroven nechci aby se to tvařilo jako seriovka s dvema kolečkama na zadku prosím Vás poradte mi, Kdo má zkusenosti atd. Strašme moc mi pomužete ..... PS: Teprv začínám
sabelt píše:Dobrý den, rád bych si pořídil jeden nejmenovaný výfuk od firmy Layting. Nemá název ale např na tuning-centru se prodáva pod nazvem "Sportovní výfuk Layting, 2 X 80mm. Mám aleproblém, nechci aby mi auto řvalo na celý kolo a zaroven nechci aby se to tvařilo jako seriovka s dvema kolečkama na zadku prosím Vás poradte mi, Kdo má zkusenosti atd. Strašme moc mi pomužete ..... PS: Teprv začínám
Kámoš si minulí týden koupil Layting, bylo mu řečeno, že to řvát nebude, no ale opak je pravdou. Teď přemýšlí nad tim jak to ztlumit.
Ćau, můžu doporučit tuning obchod v Praze , ul. 5.května 46? směrem do centra. Nemá Layting, ale má tam pár slušných kousků. Já sám mám jeden takový na autě a NEŔVE, ale má to takový příjemně brumlavý zvuk. Nabízí víc variant koncovek a je to za slušnej peníz. Můžeš ho vidět na mojí astřičce kombi ve VAŚE AUTA na foru. Karel.
No, tak díky s tim řvaním ste me moc neuspokojili mam vyhlídnutej jeden obchod kde za normální prodejní cenu mi muzou vyrobit jakou chci delku a jako moc řvací vejfuk budu chtít, prej tak budu muset vzít kámoše a zajet tam, abych to mohl porovnat a ukazat jim co vlastne budu chtít tak mi držte palce
No mas pracdu má bejt slyset ale jak píšete 1000km s řvacím vejfukem nevim nevim stacilo mi je t do Brna no uvdime co pokutim .. dneska sem dal na červeno brzdový třmeny hned to prokouklo ete prahy do barvy nakej ten narazniček atd. a bude to reaedy bude to krásný zatim ale je to obyc. skoda
Karel Gregor píše:Ćau, můžu doporučit tuning obchod v Praze , ul. 5.května 46? směrem do centra. Nemá Layting, ale má tam pár slušných kousků. Já sám mám jeden takový na autě a NEŔVE, ale má to takový příjemně brumlavý zvuk. Nabízí víc variant koncovek a je to za slušnej peníz. Můžeš ho vidět na mojí astřičce kombi ve VAŚE AUTA na foru. Karel.
no a ja jeste doplnim treba webovku www.sportstyl.kvalitne.cz. e-mail sport.styl@volny.cz mobil 602 351 866 tel/fax 261 216 319 otevíračka po-pá 10-12 / 13-18. doufám že to stačí.....
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Mám na Astře laděný výfuk WM Sports a jako by nebyl slyšet,každý si myslí,že tam mám jen koncovku.Bylo mi řečeno,že Astra G má velkej středovej tlumič výfuku a ten všechen zvuk bere....
Hafronek píše:Mám na Astře laděný výfuk WM Sports a jako by nebyl slyšet,každý si myslí,že tam mám jen koncovku.Bylo mi řečeno,že Astra G má velkej středovej tlumič výfuku a ten všechen zvuk bere....
A co máš za motor?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Já mám Ulter sport, přímo na astru a paráda. Krásně brumlavej zvuk, žádné úpravy, sedí na přírubu i na držáky. A nabízejí dokonce i duplexový. Objednával jsem si ho přes výfuky1 a měl jsem ho za tři dny doma. A co mě nejvíc fascinovalo, má i certifikát o schválení.
Trdlo píše:Já mám Ulter sport, přímo na astru a paráda. Krásně brumlavej zvuk, žádné úpravy, sedí na přírubu i na držáky. A nabízejí dokonce i duplexový. Objednával jsem si ho přes výfuky1 a měl jsem ho za tři dny doma. A co mě nejvíc fascinovalo, má i certifikát o schválení.
Musim se pridat s chvalou....take mam Ultra a je to fakt super