Jak mužu zvýšit výkon motoru
- jarotomanec
Jak mužu zvýšit výkon motoru
Ahojte všeci nejdřív bych chtěl říct že je super tahle adresa,taky mám astřicu 1.7DTI r.v.2000 v kombi dovezený z němec a já a moja žena a aji děcka ju maj moc rádi.Snažím se o nu starat jak možná nejlíp a myslím že mi tady pomužete aji něco vylepšit,však už se stalo a to vás znám jen pár dní.Píšu vám že bych chtěl i další názor na zvýšení výkonu motoru a samozřejmě aníž bych tej mojí krasavici nějak ublížil.Mám tam chip a je to jasně lepší,ale když sem se ptal v nejbližší možné dílně AUTOFAM OLOMOUC a říkám povídejte a přehánějte,klidně bych to rozved třeba do dvou výfuku nebo aji ty filtry a sání sou prej dobrý,tak mi bylo řečeno že u dieselových motoru to nemá význam a že tam se projeví nejlíp ten chip a snad výměna filtrové vložky.Víte já vím že mi časem něco vždycky odejde a vždycky když se to stane tak tam cpu to nej...Ona si to zaslouží .Těším se na nějaký názor zatím SERVUS JARIN
OPEL ASTRA caravan G 1.7 DTI+CHIP r.v.2000 alias "POPLÍK"
4,5l/100
4,5l/100
- Reklama
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak mužu zvýšit výkon motoru
Když už máš chip tak ještě přímé sání, kompletní výfuk včetně svodů, potrubí a koncového dílu, rezonátor místo katu.... Tohle vše je, ale spíš pro benzínové motory... u nafty se moc nevyznám. Napiš sz uživateli Frydex (od má taky chiplý stejný motor a kdo ví co všechno na něm upravoval)
už HONDA civic VTEC
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
přesunuto, vpravo nahoře je funkce HLEDAT, zkus ji příště použít, vidím ale, že jsi tady nový, tak Ti trochu pomůžu, mrkni se na tohle téma https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=8583 najdeš tam co hledáš
LOCK
LOCK
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Zvyšovať výkon u dizlového motora je zaujímavá vec, u benzínu to je pomerne lahke, ale u dizlaka to proste nieje ono, vyfuk ti toho moc nespravy, chip sa prejavý ale ostatné veci už ovela menej.Na zvyšovanie výkonu radŠej poriadny benzín, aj ked dizlak sa dá pekne, ale to sú iné prachy, vid trebárs čierny VW lupo to tuším je
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car