lepit nebo vrtat ?
lepit nebo vrtat ?
Zdravím vás,
potřeboval bych poradit s jednou věcí. Koupil jsem si zadní křidýlko na svou astru (od irmschera) a přemýšlím jak ho přidělat.
Mám tři možnosti a to, jen nalepit, vyvrtat díry - přišroubovat, vyvrtat díry - přišroubovat a nalepit.
Abych pravdu řekl, nejraději bych ho jen nalepil,......... ale udrží to? Drží to akorát na dvou ploškách o rozměru cca 8x4 cm. Vrtat se mě do astry moc nechce, už kvůli tomu , že tím naruším antikorozní úpravu a po čase to může reznout. Ale zase to bude jistota co se týče spojení křídla a víka kufru.
Máte někdo zkušenosti s lepením? Jo a ještě ilustrační foto křídla.
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/6990165
díky palin
potřeboval bych poradit s jednou věcí. Koupil jsem si zadní křidýlko na svou astru (od irmschera) a přemýšlím jak ho přidělat.
Mám tři možnosti a to, jen nalepit, vyvrtat díry - přišroubovat, vyvrtat díry - přišroubovat a nalepit.
Abych pravdu řekl, nejraději bych ho jen nalepil,......... ale udrží to? Drží to akorát na dvou ploškách o rozměru cca 8x4 cm. Vrtat se mě do astry moc nechce, už kvůli tomu , že tím naruším antikorozní úpravu a po čase to může reznout. Ale zase to bude jistota co se týče spojení křídla a víka kufru.
Máte někdo zkušenosti s lepením? Jo a ještě ilustrační foto křídla.
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/6990165
díky palin
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
- Reklama
Re: lepit nebo vrtat ?
Lepit i vrtat myslim ze az ti to uleti rad bys to privrtal ten za tebou nebude o moc vic rad
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Vrtat i lepit. Nejlepší varianta. Ale pkud si nejsi jistej, že to jednou nebudeš sundávat, pak jen lepit. PUčkem. (Mistr Cobein, ti dá nejlepší info jak na to - PUčkovej král)
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám to na PU-čku a je to v klidu... vrtat do auta není vůbec třeba... Polyuretan je skělá věc...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak mám hotovo , nakonec padlo rozhodnutí vrtat i lepit.
Chlapi díky za názory.
palin
Chlapi díky za názory.
palin
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
Nemohl by jsi mi napsat přesný tip toho křídla, nebo www stránky, kde se dá zakoupit? Mám sedana a docela by se mi tam líbilo..
Asterka 1.8 16V sedan
křídlo irmscher - kat.č. 20 01 411, www.irmscher.cz, cena nového počítej 8929,- + lakování
nebo si sežeň jeté, cena ale blbě se shání
já dal litr za křídlo a litr za lakování
nebo si sežeň jeté, cena ale blbě se shání
já dal litr za křídlo a litr za lakování
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V