modrá vs. čierna?
Re: modrá vs. čierna?
pre sovicka tak moc dik si mi s tou foto pomohol nevedel som si to predstavit, rozhodnute dam to cele do farby karoserie pre ALL STRASNE MOC DIK ZA POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ked bude hotovo dam na net
astra g combi 2,0 16V
- Reklama
- Princ William
jen ještě opožděně....vypadá to že máš stejnou barvu jako já a tak se mrni na moje auto v Club Cars jak to vypadá všechno v barvě....maska, kliky, lišty, prahy, zrcátka a i ty střešní lišty....výsledek je lepší než jsem čekal a tak jsem s tím spokojen už víc jak 3 roky
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Prečo ? Modrá a čierna ide . . .
ale trošku iná modrá . . .
ale trošku iná modrá . . .
Astra G 1.7 DTI 16 V caravan Y17DT 2000
Ty mas stejnou barvu jako jaa? to snad nemyslis vazne
Aj ty máš túto užasnú modrú farbu ???
Zatial som videl len dve astry na Slovensku a jednu Corsu.
Zatial som videl len dve astry na Slovensku a jednu Corsu.
Astra G 1.7 DTI 16 V caravan Y17DT 2000
nemam rad modrou barvu :D tak proc sakra moje TRETI auto..je MODRE stejne jako moje DRUHE auto i moje PRVNI auto :D
k topicu..
skoda,ze je to kombik..tam se priklanim k te modre..kazdopadne ja mam obyc 3dver a strasne bych chtel auto do bila,predni,zadni spoiler a prahy do cerne....mam rad,kdyz je to takhle "jemne" barevne a nebo komplet cele cerne
ja mam tu samou barvu jako zakladatel topicu a jsem z toho tak jaksi nesvuj,pac mi prijde,ze s touhle barvou nejde NIC delat
k topicu..
skoda,ze je to kombik..tam se priklanim k te modre..kazdopadne ja mam obyc 3dver a strasne bych chtel auto do bila,predni,zadni spoiler a prahy do cerne....mam rad,kdyz je to takhle "jemne" barevne a nebo komplet cele cerne
ja mam tu samou barvu jako zakladatel topicu a jsem z toho tak jaksi nesvuj,pac mi prijde,ze s touhle barvou nejde NIC delat
Opel Astra G 1,7 DTi, 2001
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec