CHIP
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm a že Ti co si to od něho nechali čipnout sou do dneska spokojeni..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
1)Sem nikdy nerikal ze neumi prehrat software do RJ. Akorat samotne uprave a teorii ohledne optimalizace a verifikace rozumi jak koza petrzeli.Frydex píše:Hmm a že Ti co si to od něho nechali čipnout sou do dneska spokojeni..
2)Po svete chodi spousta hloupych lidi, kterym neni problem temer cokoliv nabulikovat.
3)Nechapu proc se do toho montujes, kdyz sis nechal cipnout DTIcko, cili zrovna proti tvemu rozhodnuti "prechipovat" nic nemam.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem neřek o svojem ani ň. Ale vím co mi povídali lidi s 1,8... a o tom mluvím.. Ale konec, bo to je furt dokola.
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Moje Astrina 1,7DTi
Tak jsem si přelouskal vaše povídání od začátu až do konce někdy jsem se i pěkně zasmál škoda že jste si přitom nekoukaly do očí moc by vás asi nezbylo Ale to je jedno Ale můj nazor na chip benzínu je ten : KDO MÁ SERIOVOU KÁRU A NECHCE DĚLAT NIC JINÉHO NEŽ SI TAM DÁT CHIP , TAK AT SI KOUPÍ RADŠI NĚCO HEZKÉHO POD STROMEČEK
Takže když čip tak upravit celej motor a tím chipem rozumím to že software udělaj jen pro danej motor , žádnej seriovej chip!!!!!!
Takže když čip tak upravit celej motor a tím chipem rozumím to že software udělaj jen pro danej motor , žádnej seriovej chip!!!!!!
Nelze, než souhlasit.Megmen píše:TAK AT SI KOUPÍ RADŠI NĚCO HEZKÉHO POD STROMEČEK
Takže když čip tak upravit celej motor (
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
:D
Asi fakt založím firmu, bude se jmenovat "XxXChip"
Udělám graf:
Seriovka: Opel Astra G 1.4L 16v 66KW
Po chipu od XxXChip: Opel Astra G 8.6L 82V 856Kw při 1500/ot
Cena: 8650Kč
Když doporučíte naší firmu dostanete 50% slevu!!
Hurá do toho ... Tel: 765 432 10
email: chces-prachy?-delej-to-taky@XxX.cz
Udělám graf:
Seriovka: Opel Astra G 1.4L 16v 66KW
Po chipu od XxXChip: Opel Astra G 8.6L 82V 856Kw při 1500/ot
Cena: 8650Kč
Když doporučíte naší firmu dostanete 50% slevu!!
Hurá do toho ... Tel: 765 432 10
email: chces-prachy?-delej-to-taky@XxX.cz
-
Jojo.. taky mne to zajima
Zvlast kdyz ted v http://www.autochip.cz maj do 15.1. akci a chip by stal "jen" 6000,- (a berou i na splatky)!
Precejenom mit 100 koni (a ne 75) a 198nm (a ne 165) - takova zmena by mohla byt znat, ne?
Byl z Vas nekdo v teto firme?
Co vy na to?
Zvlast kdyz ted v http://www.autochip.cz maj do 15.1. akci a chip by stal "jen" 6000,- (a berou i na splatky)!
Precejenom mit 100 koni (a ne 75) a 198nm (a ne 165) - takova zmena by mohla byt znat, ne?
Byl z Vas nekdo v teto firme?
Co vy na to?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nech si to udělat u Kuby za 3,5 tis... maš to na stejno.
Moje Astrina 1,7DTi