CHIP
-
Tak Vám děkuji všem za nějaké postřehy. Jak tak koukám, tak jsou tu lidé kteří jen a jen plkaj a nemaj zkušenosti...prostě jen tupě citují prosté věty těch, kteří zavrhují chip na benzíny apod. Takže jdu do chipu a pak písnu, jak to doopravdy je... Také jsem tu četl že si mám dát sprint s 1,6 octávií...mám čistě 1,6 16V seriovku 70 najeto a zatím mi žádná 1,6 neodjela....takže nevim, zase takové světové motory ta škodovka nemá:))))
- Reklama
-
ani ti 1,6 vochcáfka nikdy asi neujede,protože je zdechlá a stacila by mi na ni dvojkaMichal Chody1980 píše:Tak Vám děkuji všem za nějaké postřehy. Jak tak koukám, tak jsou tu lidé kteří jen a jen plkaj a nemaj zkušenosti...prostě jen tupě citují prosté věty těch, kteří zavrhují chip na benzíny apod. Takže jdu do chipu a pak písnu, jak to doopravdy je... Také jsem tu četl že si mám dát sprint s 1,6 octávií...mám čistě 1,6 16V seriovku 70 najeto a zatím mi žádná 1,6 neodjela....takže nevim, zase takové světové motory ta škodovka nemá:))))
můj život vlastně měří 400metrů !!!
ty jsi jel životní závod a v tédéíčku koukal po krajině a svačil né?Michal Chody1980 píše:Uvidíme co udělá čipík:) pač onehdá jsem sotva stačil fábii 1,9TDI:( a to samé oktávky...1,9 ....hlavně v kopcích jim to tahá lépe:) grázlové:))) samozřejmě grázlové s nadsázkou.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
-
ja mam taky čiplou 1.6 16V
v zakladu mela 101PS a ted ma takovych 115PS
uz jsem to tak koupil (typek jak mi to prodaval tak mel moznost od znameho zadarmo čip ) a je to poznat, jak uz tu nekdo rekl 2ka a 3ka tahne skvele zalezi jak moc si to nechas udelat ze? Ja tam mam este sportovni filtr ktery taky neco prida.
rozdil poznas sam a nepotrebujes nejake grafy
uz jsem to tak koupil (typek jak mi to prodaval tak mel moznost od znameho zadarmo čip ) a je to poznat, jak uz tu nekdo rekl 2ka a 3ka tahne skvele zalezi jak moc si to nechas udelat ze? Ja tam mam este sportovni filtr ktery taky neco prida.
Chip Tuning? Neee!!
Opravdu Vás nechápu, už jen když je danej zákon " Když někde přidáš, nekdě se musí ubrat" A je to prostě tak, soused má nachipovanou 1.8 16 a rozdíl nepoznal vůbec , nechal si to udělat na srazech.. Jediný co mi příde že mu to žere olej jak sviňá, žene to pořád k omezovači ... Proč rači neinvestujete do komponentu v motru ? Co koupit laděné svody? Hmm? Tam je rozdíl znát, z vlastní zkušenosti , žádnej placento efekt, sugesce ...Vzpamatujte se, žijeme v čechách viz . ABC nebo BitPower na dvorku s nootebokem. Nedal bych za to ani korunu ... Chcete si i vy vydělat? Založte si firmu ChipTuning a máte balík jak svině lidi jsou blbí !!! Dneska ty židi chtějí za čip 10 - 20 000Kč za to máte do auta 100% silnější kubaturu ...
Toť muj názor .. Mám Velkej štít mužete kamenovat
Toť muj názor .. Mám Velkej štít mužete kamenovat
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
no jestli jsi to koupil už chiply tak nepoznas vubec nic... a vzduchovej filtr ti taky nepřidá ani h...FenomenCz píše:ja mam taky čiplou 1.6 16V
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
Cidla píše:no jestli jsi to koupil už chiply tak nepoznas vubec nic... a vzduchovej filtr ti taky nepřidá ani h...FenomenCz píše:ja mam taky čiplou 1.6 16V
Prej 115 PS ..... - "tak to nééé Soudruzi"
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
kámoš si teď čipnul toledo 1,9 TDI a vykuchal celej vyfuk uz od motoru a predtim sem ho dal na sprintech o 3 auta a ted tak o auto a neco.tak nevim no..u atmosfery to asi fakt nema cenu,driv jsem mel jiny nazor ale ted ho menim,kdyz chip tak i s vackama,svodama atd..
můj život vlastně měří 400metrů !!!