Opravna tuzka na lak

Úpravy od motoru až po plasty
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 29 kvě 2006, 09:30

Jamoko píše:
Jamoko píše:
pepca píše:tě asi nepotěším,mně to objednával mužíček,který tady má prodejnu,on tu míchá barvy,jak do plechovek,tak i do tužek,taky když se spěchá,tak má tužky prázdné,namíchá barvu podle auta,kod kolikrát nesedí,stáří vozidla,podmínky zda bylo parkováno v garáži nebo venku,má takový vzorkovník,no a tu barvu do tužky naplní,je vážně šikovný,by si musel jedině poslat penízky,kod barvy,no jo ale zasejc jestli bude ten odstín sedět,tak nevím jak ti pomoci,jedině zítra vzít číslo na něj,jestli by ti jí udělal,nebo objednal,a zaslal na dobírku,fakt jinak nevím.chápu tě,měl jsem ten nárazník taky odřenej,tedy od někoho,no a bylo to děláno do rozstřiku,ale bylo to za litr. :wink:
mno sorry ale ted nevim jestli jsi kluk nebo holka. Obednaval ti to muzicek a v zapeti "mel jsem ten naraznik taky odrenej". No sou to milimetrovy skrabance po dylce takze je asi uplne jedno co to bude za cernej odstin. Jinak mam Z2UU barvu. Coz je nejak diamatove cerna. Dej mi orientacni cenu tuzky se vsim vsudy (postovne atd). Nebo bych se pro to moch zastavit osobne. Preci jenom Plzen je kousek.
Jo jeste sem zapomel. Foto poskrabanyho zadniho narazniku je videt v druhym odkazu pod timto textem.
Vidim, ze jsi z Prahy, tak ti dam par tipu.
V Modranech kdyz jedes od Zbraslavi na Branik tak po levy strane je firma Framar, tam to delaj.
Kousek od toho je jeste lepsi firma, tam ti namichaj cokoliv, ale zapomnel jsem jmeno. Jen vim, ze je to nekde pred Mikrotechnou.
A jeste jedna firma je v Radotine, za zeleznicnim podjezdem (za pizzerkou).
--- Astra G '98 1.4 16V ---

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 29 kvě 2006, 12:07

JardaB píše:
Jamoko píše:mno sorry ale ted nevim jestli jsi kluk nebo holka. Obednaval ti to muzicek a v zapeti "mel jsem ten naraznik taky odrenej". No sou to milimetrovy skrabance po dylce takze je asi uplne jedno co to bude za cernej odstin. Jinak mam Z2UU barvu. Coz je nejak diamatove cerna. Dej mi orientacni cenu tuzky se vsim vsudy (postovne atd). Nebo bych se pro to moch zastavit osobne. Preci jenom Plzen je kousek.
Pepca, je pani v letech, jejiz zalibou je neustale lesteni krasneho stribrneho vozu svedskou uterkou.
zdary,tak srandičky,ti dám paní v letech,ještě jsi ale nedodal že na fotkách ze srazu je to ta s tím plnovousem,jo a tu reklamu na švédskou utěrku,tak to jsi zpískal ty v Milovicích,provokatére. :wink: :wink:

Princ William

Příspěvek od Princ William » 29 kvě 2006, 12:08

pepca píše:zdary,tak srandičky,ti dám paní v letech,ještě jsi ale nedodal že na fotkách ze srazu je to ta s tím plnovousem,jo a tu reklamu na švédskou utěrku,tak to jsi zpískal ty v Milovicích,provokatére. :wink: :wink:
koukam ze JardaB te pomalu zacina rikat svedska uterka. to si budu muset davat bacha aby me take nezacal nak rikat :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

pepca

Příspěvek od pepca » 29 kvě 2006, 12:11

jsem se divil,že by byl problém sehnat firmu,která dělá barvy,tužky,já bych mu jí tady klidně ve Stříbře domluvil,stojí to dvěstě,budto bych mu jí nechal poslat dobírkou přímo jemu,nebo bych jí posla pak já,jinak na ten nárazník,mně na takové tukance,odřeniny prodal flakonek jako je na lakování nechtů,do flakonku namíchal mojí barvu,no a tím malinkým štětečkem jsem to pěkně zaretušoval,a to se stříbrná metla maskuje dost blbě. :wink:

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 29 kvě 2006, 15:37

yamoko tomu rikas poskrabane...to me by na zakryti tech mojich skrabancu nestacily zadne tuzky ale rovnou vodovky a stetec...jo hold byla to moje prvni zima...tak to tak taky dopadlo...ale chystam se to co nejdrive klepat...a davat do pucu...precejenom at to nejak vypada...pak to prebrousim a pujde to do laku ale to asi az tak za rok...az na to dam nejake doplnky.. :wink: 8)
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)

pepca

Příspěvek od pepca » 29 kvě 2006, 16:17

tak jsem se byl optat v té prodejně,pokud dodáš kod barvy,adresu,tak ti to objedná přímo na opla,jinak dodání do 14 dnů,tužka stojí dvěstě,no a u tebe poštovný,poslal by ti to rovnou on,asi dobírka,více ti nemohu pomoct,jestli nenajdeš jiné řešení,tak tato možnost tu je. :wink:

pepik
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D

Příspěvek od pepik » 13 črc 2008, 10:18

Luky píše: Vidim, ze jsi z Prahy, tak ti dam par tipu.
V Modranech kdyz jedes od Zbraslavi na Branik tak po levy strane je firma Framar, tam to delaj.
Kousek od toho je jeste lepsi firma, tam ti namichaj cokoliv, ale zapomnel jsem jmeno. Jen vim, ze je to nekde pred Mikrotechnou.
A jeste jedna firma je v Radotine, za zeleznicnim podjezdem (za pizzerkou).
nedavno sem byl v halforsu v pruhonicich na proti makru a koukal sem ze tam maj i primo origo laky ve spreji ale ted si nejsem jisty a maj tam i takovi ty tuzky ale vypada to jako voskovka :D
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D

higbest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od higbest » 13 črc 2008, 21:01

Takových firem, kde namíchají originální odstín, je spousta.
Ale malá připomínka pro majitele metalíz. Metalíza se musí ještě přestříkat bezbarvým lakem !!!

EKoStra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EKoStra » 14 črc 2008, 10:31

higbest píše:Takových firem, kde namíchají originální odstín, je spousta.
Ale malá připomínka pro majitele metalíz. Metalíza se musí ještě přestříkat bezbarvým lakem !!!
Jen takový postřeh. Ne jen metla je přelakovaná. Zrovna mi o tom přesvědčil lakýrník, když jsme se ho ptali jestli by se nechali přeleštit dveře kvůli "vyšusování" barvy. Barva je lakovaná - takže bohužel. :cry:
Opel Astra G 1,6 16V typ X16XEL GALERIE!!!

Odpovědět