![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
nechcu ti do toho kecat ale jak si můžeš být jistý těmato hodnotama když ti to ten "čipař" nijak nezměřil?Frydex píše:Tímto chipem by jsme měli být někde kolem 70Kw (92Hp) a 202 Nm.
Tohle jsou standartni hodnoty ktere se udavaji a sou jen orientačni jo když se podivaš po jakekoli firmě tak ti tohle uvedou a když si pozveš aby ti prijel Bit power ktobě domu mysliš že ti to změžří tak najivni nejsi že ne.james11 píše:nechcu ti do toho kecat ale jak si můžeš být jistý těmato hodnotama když ti to ten "čipař" nijak nezměřil?ten ti může nakecat opravdu cokoliv
Jestli sis nevšimnul, tak jsem napsal tohle: Tímto chipem by jsme měli být někde kolem 70Kw (92Hp) a 202 Nm. To znamená že to je bez záruky. Jistý si tím samozřejmě nejsem, ale podle toho v čem jsem jel domů, tak to tak bude. Konkrétně by tam mělo být podle něho 69,8 Kw. Je mi úplně jedno, kolik tam je. Jde mi o to, že jsem s tím teď spokojený. Nebudu to nikde dávat na brzdu, ani jinak zjišťovat....james11 píše:nechcu ti do toho kecat ale jak si můžeš být jistý těmato hodnotama když ti to ten "čipař" nijak nezměřil?ten ti může nakecat opravdu cokoliv
asi tak..Šmudla píše:Tohle jsou standartni hodnoty ktere se udavaji a sou jen orientačni jo když se podivaš po jakekoli firmě tak ti tohle uvedou a když si pozveš aby ti prijel Bit power ktobě domu mysliš že ti to změžří tak najivni nejsi že ne.james11 píše:nechcu ti do toho kecat ale jak si můžeš být jistý těmato hodnotama když ti to ten "čipař" nijak nezměřil?ten ti může nakecat opravdu cokoliv
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |