Tak uz jsem taky v klubu majitelu loketnich operek od fi. AUTOKA, dnes hjsem namontoval, zabralo mi to snad jen 15m ale falt je super, hned jsem ji otestoval 200km po dalnici
Čau chlapi.
Nedávno sem koupil Astru a zaujala mě ta vaše diskuze o loketní opěrce. Ta z gumáren vypadá slušně ale nevím jestli by to byla nej volba - koženkovou opěrku do látkovýho interiéru. Nemáte někdo foto s takovouhle kombinací....?
Gagarynn píše:Čau chlapi.
Nedávno sem koupil Astru a zaujala mě ta vaše diskuze o loketní opěrce. Ta z gumáren vypadá slušně ale nevím jestli by to byla nej volba - koženkovou opěrku do látkovýho interiéru. Nemáte někdo foto s takovouhle kombinací....?
Foto viz předchozí příspěvek od miloshe.
Mně připadá, že kožená opěrka ladí více s přístrojovkou a líbí se mi více než plátěná. Ta by musela být přesně v barvě sedadel, aby nevypadala divně.
Nehledal jsem temata ohledně ruční brzdy, ale není to opravdu trochu problém ji zatáhnout? Z těch obrázků to moc nevypadá pohodlně, pokud tedy nejde opěra posunout o něco dozadu. Díky za odpověď.
Ahoj
jaké máte zkušenosti s www.autoka.cz? Já si objednal tu ,,loketku,, a přišel mi jen ten automatický mail o přijetí objednávky. Jsou to už 3 dny a zatím ticho po pěšině.
Hell píše:Ahoj
jaké máte zkušenosti s www.autoka.cz? Já si objednal tu ,,loketku,, a přišel mi jen ten automatický mail o přijetí objednávky. Jsou to už 3 dny a zatím ticho po pěšině.
asi do 10 dni od objednani dorazila. ale byly svatky mezitim bral jsem ji kolem vanoc...