![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
chcípání ve volnoběhu
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
chcípání ve volnoběhu
Tak se mi stalo, že mi střička několkrát zdechla ve volnoběhu a co je horší i v tahu. Dnes jsem u opla. Napíchli diagnostiku a hle vyčistily kanálek škrtící klapky a suma sumárum 1357 kaček. Prý se mi fláká 3 válec a zapalovací skříňka není origoš. Takže jestli to bude dělat znovu mám přijet zase. Mají prý se jí občas prohnat ventilky na 4500 aby nezlenivěla. Jak to dopadne napíši ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
- Reklama
S těma ventilkama to je pravda..skoro pokaždé min. jednou za jízdu jde ručička k červenému poli
a problémy egr a kdovíčeho všeho se našim astrám zatím obloukem vyhýbají
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE