Špatná reakce na plyn

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Zamčeno
Megmen
Kontaktovat uživatele:

Špatná reakce na plyn

Příspěvek od Megmen » 29 srp 2008, 22:52

Kluci poradte . Někdy se mi stane , většinou na 2,3 rych.stupen , když prudce sešlápnu plyn tak se motor nejdřív zadusí a pak vystřelý. Dal jsem nové svíčky , dal jsem na doporučení kámoše takže tam jsou BERU ULTRA PLATINUM X , a je tam i novej fitr vzduchovej. Jinak se jedná o motor 2.0 16v 136 závodních koní :lol:

Reklama

xdrahyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xdrahyx » 30 srp 2008, 11:04

zdravim tě tenhle problém mám teď taky uplně to samí a mám 2.2 16v zkus ještě vyměnit palivovej filtr... 8) nebo to může dělat váha vzduchu. :)

Megmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Megmen » 30 srp 2008, 15:22

Zkusím , díky za radu 8)

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Re: Špatná reakce na plyn

Příspěvek od rychlyradim » 30 srp 2008, 15:46

Megmen píše:Kluci poradte . Někdy se mi stane , většinou na 2,3 rych.stupen , když prudce sešlápnu plyn tak se motor nejdřív zadusí a pak vystřelý. Dal jsem nové svíčky , dal jsem na doporučení kámoše takže tam jsou BERU ULTRA PLATINUM X , a je tam i novej fitr vzduchovej. Jinak se jedná o motor 2.0 16v 136 závodních koní :lol:
vždyt tohle říkají všichni o 1.6 16V že se to jakoby dusí při sešlápnutí a pak až ve vyšších otáčkách vystřelí... a prý že je to normální...tak babo raď :shock:

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 30 srp 2008, 16:09

Ale rozdíl mezi 1.6 16V a 2.0 16V je dle mého laidského názoru dost veliký :D Si myslím že u 2.0 16V by se toto dít nemělo :wink:

Přeci jen u 2.0 16V se určitě počítá s tím, že se s ním budou dělat kraviny ( častěji točit do omezovače otáček a častěji předjíždět na silnicích ) :arrow: prostě sportovní až závodní styl :wink: U 1.6 16V se myslím s tímto nepočítá až tak moc, proto se tyto vady mohou projevit :twisted:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

xdrahyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xdrahyx » 30 srp 2008, 18:33

to by e nemělo stát ani u 1.6 16v ten plyn musí jít krásně od spoda a žádný dušení... 8)

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 30 srp 2008, 19:47

Třeba bude někde zakopaná blecha a bude to jen prkotina :wink: ...
Ale není to první případ, s kterým jsem se setkal... Kamarád měl kdysi VW GOLF 1.4 ( než jej rozsekal na novém mostě v Kolíně ) a dělalo mu to to a samé. Jezdil s tím po servisech X měsíců a nic se nevyřešilo, vše bylo údajně v naprostém pořádku i po různých výměnách dílů... Pak si koupil 2.0 GTI a tam se s tímto vůbec nesetkal, vše šlapalo bez problému :wink:
Tak nevím no, asi na tom něco bude :twisted:

Kdybych Megmena neznal, tak bych napsal že neumí jezdit a nebo že jej ještě neprohnal. Ale on Astru prohání mnohem více než já, takže tím to nebude :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Zamčeno