astra coupé
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
astra coupé
Ahoj chlapáci potřebuju poradit..Mám astru coupé 2.2 16v bertone a po nastartování trochu vybruje motor a po šlápnutí na plyn se hltí a pak vystřelí normálně..Ale nepřijde mi že to auto má 150 koní.Prostě nejde naplno.Auto je po výměně rozvodů.A chybu žádnou nehlásí na diagnostice..Díky za radu pokud někdo bude vědět.S pozdravem Petr
- Reklama
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
co filtry a svicky ? vsechno nove ? dokud tohle nevymenis tak je tezko radit ... dal bych novy svicky novy olej do motoru + filtr a k tomu novy vzduchový fitr a palivovej filtr .. me to jezdilo normalne ale i tak jsem to preventivne vymenil a kupodivu i to bylo znat ze se ten motor zklidnil a fakt uz si jen seveli. Takze nejdriv tohle zkus a pak maximalne jeste kabely na svicky zda nejsou vyslehany nebo nedomackly ci spatny kontakt
EDIT: a 150 koni neni zadna slava s touhle vahou takze od toho necekej zazraky .. takovy bezny posouvatko
EDIT: a 150 koni neni zadna slava s touhle vahou takze od toho necekej zazraky .. takovy bezny posouvatko
astra coupé
Tak jo díky já to vyměnim ale říkám e mi to nedělalo když se měnili rozvody..Ale zase to tři týdny stálo tak uvidim..Díky za radu
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
pockej tobe na tom nekdo menil rozvody ? sem slepej sem si toho nevsimnul jak jsi to tam psal ... myslis ze se daval jinej rozvodovej retez a tak ... neb klasicky "rozvody" jako takovy se delat nemusej neb by ten retez mel vydrzet po celou dobu zivotnosti motoru ... az na par prvnich modelu do roku 2002 kdy uz udelali malou zmenu v mazacich tryskach a bylo vse OK ... a taky zda to dela az po tom tak zda to nekdo treba nehoupnul o jeden zub ten retez to je taky mozny ... nech to zkontrolovat tady je neco k tomu
jo jo je to čerstvě po výměně rozvodů jak se to nastartovalo tak se to hltilo v nízkých otáčkách...Tak nevim jestli to nešoupl o zub je to možnýýý. 5etěz to nevydržel praskli mi vodící lišty a řetěz byl pak volnej a dělal tam neplechu.A jeden článek na řetězu byl prasklej.Měl jsem štěstí že se nepřetrhl uplně-měl bych vyděláno
co třeba ucpaná klapka sání? (univerzální rada, uděláš to za hodinku a výsledek pocítíš během pár kilometrů)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
měl jsem úplně jinej problém a pomohlo to
ne, vážně, pokud to tím bude tak jsi našel příčinu, pokud to tím nebude tak rozhodně nic nezkazíš (a je to zadarmo)
ne, vážně, pokud to tím bude tak jsi našel příčinu, pokud to tím nebude tak rozhodně nic nezkazíš (a je to zadarmo)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821