měřění výkonu motoru
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
měřění výkonu motoru
cauves astraci jelikoz se blizi jaro a chci zacit upravovat motor,tak by me zajimala jedna vec-a to soucasny vykon meho motoru....
proto se vas ptam,NEVITE KDE MAJI VALCOU BRZDU NA MERENI VYKONU MOTORU ??? nejlepe blizko Loun- praha atd. vim ze jsou na srazech ale chtel bych to vedet driv nez na srazu..diky Švája
proto se vas ptam,NEVITE KDE MAJI VALCOU BRZDU NA MERENI VYKONU MOTORU ??? nejlepe blizko Loun- praha atd. vim ze jsou na srazech ale chtel bych to vedet driv nez na srazu..diky Švája
můj život vlastně měří 400metrů !!!
- Reklama
Nekde pobliz Loun ale co z loun to neni daleko
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
- kabrioletak
priznavam ze do Prahy rad nejezdim protoze se tam vzdycky ztratim a najezdim vic nez cestou tam a navic sem nekde spatne odbocil a uz sem vyfasnul pokutu a ten provoz je taky hruza..ale slovo STRACH neznám!!! no maila sem uz poslal tak uvidime co mi napisou pokud napisouAstraDTI píše:V cene mereni se ti prachy za jizdu do Prahy ztratej. A nebo se bojis prazskyho provozu?
můj život vlastně měří 400metrů !!!
no na těch srazech ty brzdy nejsou moc přesný už jsem o tom dost čet a nikdo o tom nemluvil v dobrym. Já bych zkusil v mostě na technickym učilišti tam jí prej měly ale nevím jestli jí stále mají.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
tak já už nejsem pojizdnej chybý mi tam pár věcí sedačky dveře a tak ale Mrazík mi řikal že tam měl škodovku když stavěli vyfuk.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Ja tim myslel Astramana, protoze psal stredni cechy, ale NE PrahaSvaja píše: priznavam ze do Prahy rad nejezdim protoze se tam vzdycky ztratim a najezdim vic nez cestou tam a navic sem nekde spatne odbocil a uz sem vyfasnul pokutu a ten provoz je taky hruza..ale slovo STRACH neznám!!! no maila sem uz poslal tak uvidime co mi napisou pokud napisou
Jinak na Jarove merej podle me slusne, protokoly co jsem videl velmi dobre odpovidaly predpokladum.