skapala a koniec
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
skapala a koniec
zdravim pani..prosim vas,poradte mi.bratova vectra B z nicoho nic skapala.vyzeralo to ako keby nedastavala stavu.co to moze byt? blizsie info o tom neviem.neviem,ci skusal startovat alebo nieco...poradte, ak viete...vdaka
- Reklama
No já tím myslel abys ses trochu rozepsal o problému(typ motoru,svítí nesvítí kontrolka elektroniky,jaký měl motor zvuk než se to stalo,vynechával.....atd) ale něják jsem to v tý rychlosti blbě popsal
No, sice nevlastním benzín,ale může to být hromada věcí.Např. vadné podávací čerpadlo v nádrži,nebo jeho pojistka či relé,ucpaný pal.filtr(pokud ho to má),ucpané odvzdušnění nádrže(když otevřeš víčko nádrže tak to "foukne"),voda v benzínu,některý snímač v motoru,zapalovací modul.....atd...
No, sice nevlastním benzín,ale může to být hromada věcí.Např. vadné podávací čerpadlo v nádrži,nebo jeho pojistka či relé,ucpaný pal.filtr(pokud ho to má),ucpané odvzdušnění nádrže(když otevřeš víčko nádrže tak to "foukne"),voda v benzínu,některý snímač v motoru,zapalovací modul.....atd...
Já bych začal diagnostikou, aby jsi pak neměl součet cen nejlacnějších věcí vyšší jak cena jednoho dílu zjištěného diagnostikou;))dudus83 píše:prejavi sa to klasickym vynechavanim a po par metroch koniec.a samozrejme sa rozsvieti kontrolka elektronoky,ako pred nastartovanim.ale parchant po istom case nastartuje a po istej chvili zase to iste spravi...asi zacneme fakt s tym filtrom a potom sa pojde dalej.samozrejme od najlacnejsich veci..
-
- Kontaktovat uživatele:
Dělá to hlavně za tepla nebo i při studeném motoru? Pokud hlavně za tepla a svítí kontrolka, tak bych tipoval na čidlo vačky. Ale pozor, diagnostika neumí rozlišit mezi čidlem vačky a čidlem kliky. Já bych však sázel na čidlo vačkového hřídele.
Pokud to jede jakoby na tři válce, cuká, nechce se tomu, tak bych zcela určitě zkontroloval zapalovací kabely, popřípadě zkusit vyměnit.
Pokud to jede jakoby na tři válce, cuká, nechce se tomu, tak bych zcela určitě zkontroloval zapalovací kabely, popřípadě zkusit vyměnit.
Opel Vectra B sedan 1,8 16V, 190 000km
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost