Manualní klimatizace
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Manualní klimatizace
Zdarec, chtěl jsem se zeptet jak se ma spravně projevit zapnutá manualní klimatizace, bo se mi ti zda nějaké divné. Když zapnu klimu na neutralu tak se mi na chvilinku zvednou otáčky a pak si spadnou na otačky volnoběhu je to normalni ???
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Manualní klimatizace
No je to normalne ale nemali by klesnut na povodne otacky - mne to robila klima cca po 15 sekundach - sama sa vypinala....co je na Astre blbe, neda to vediet ziadnou kontrolkou (teda aspon moj model 2000 nie). Kontrolne svetlo v spinaci stale ostava svietit. Mal by byt pocut aj chod kompresora, hlavne ak je trochu starsi...Melodi_boy píše:Zdarec, chtěl jsem se zeptet jak se ma spravně projevit zapnutá manualní klimatizace, bo se mi ti zda nějaké divné. Když zapnu klimu na neutralu tak se mi na chvilinku zvednou otáčky a pak si spadnou na otačky volnoběhu je to normalni ???
Klima je dost narocna na energiu - zapnutim zatazi motor a ten sa to snazi vykompenzovat miernym zvysenim otacok
AstraG X16XEL 2000
Já se sem s dovolením vetřu s dotazem, at nezakládám téma navíc.
Jak řešíte regulaci klimatizace? Mám astříčku nově a ředtím jsem nikdy klimu neměl.
Zatím to řeším tak, že když už je mi zima, tak klimu vypnu a za chvíli ji zase zapnu.
Nevím, jestli není lepší si teplotu nastavit ovládáním topení, ale to mi zase přijde jako plýtvání energií, kdybch chladil a současně topil.
Jak vy používáte manuální klimatizaci?
Jak řešíte regulaci klimatizace? Mám astříčku nově a ředtím jsem nikdy klimu neměl.
Zatím to řeším tak, že když už je mi zima, tak klimu vypnu a za chvíli ji zase zapnu.
Nevím, jestli není lepší si teplotu nastavit ovládáním topení, ale to mi zase přijde jako plýtvání energií, kdybch chladil a současně topil.
Astra Caravan 1,7dti, 2002, Y17DT
Nechám zchladit na 3ku ventilátoru a když už je příjemně, tak přepnu na 1 a když je už zima, tak ji vypnu....taky nereguluju teplotou.Zigi píše:Dobry dotaz,ja mam taky v prvnim aute manualni klimosku a taky by me zajimalo, jak ji pouzivateMattej píše:Já se sem s dovolením vetřu s dotazem, at nezakládám téma navíc.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Jj, přesně tak....naco si snižovat výkon motoru, když je mi zima.Zigi píše:Takze chces tim rict,ze klimu pouzivas jen jako na chlazeni,jo?A kdyz si chces zatopit,tak klimu vypnes a cudlik otocis uplne doprava (na cervene pole)?Oťas píše:Nechám zchladit na 3ku ventilátoru a když už je příjemně, tak přepnu na 1 a když je už zima, tak ji vypnu....taky nereguluju teplotou.Zigi píše: Dobry dotaz,ja mam taky v prvnim aute manualni klimosku a taky by me zajimalo, jak ji pouzivate
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Čemu se divíš??? To mělo bejt Vojtovi.Zigi píše:Citace jsou a vzdycky budou
Ty nééé, to bylo Vojtovi, jen jsem blbě kliknul.Zigi píše:Ja se necemu divim?Oťas píše:Čemu se divíš??? To mělo bejt Vojtovi.Zigi píše:Citace jsou a vzdycky budou
-
- Kontaktovat uživatele:
problémek klima
Mám problém který jsem zatím pořádně nevypozoroval, mám man klima a někdy po zapnutí je v i nteriéru nepříjemný zápach, pylový filtr jsem prohlédl,a vyluxoval (je zánovní) ale nic, už jsem přemýšlel že před něj nainstaluji nějakou gelovou vůni nevíte někdo kam by mohla zalézt nějaká myška a chcípnout??
ASTRA 1.6 16V AUTOMAT 2002
smrad z klimošky
Zajdi si za někým kdo plní klimatizace ( Opel to dělá za 500,-) aˇTi vydezinfikuje klimatizaci...... je to normální....žije tam hodně bakterii....doporučuje se to dělat jednou ročně...Mám problém který jsem zatím pořádně nevypozoroval, mám man klima a někdy po zapnutí je v i nteriéru nepříjemný zápach, pylový filtr jsem prohlédl,a vyluxoval (je zánovní) ale nic, už jsem přemýšlel že před něj nainstaluji nějakou gelovou vůni Cool nevíte někdo kam by mohla zalézt nějaká myška a chcípnout??
Re: lukaskpd
tlačítko na manuální je na středovém panelu mezi vyhříváním zadního okna a tlačítkem vnitřní cirkulace vzduchu..lukaskpd píše:jak vypada to ovladany klimi
co se týká toho spínání klimy myslim že nejde sepnout když je venkovní teplota nižší jak 3st celsia....
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000