kour v prostoru motoru
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
-
- Kontaktovat uživatele:
kour v prostoru motoru
ach jo,zas neco-dnes jsem otevrel kapotu abych zkontroloval fridex,kterej mi nejak rychle ubyva,auto bylo nastartovany a cumim-kour ... co to muze byt? shceize,nemuze byt chvili klid...
PHILIPS
G KOMBI 98 1.6 16V X16XEL
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
no jo,trdlo
Jo,jsem trdlo,ale nemel jsem cas to zkoumat,proste bilej kour,rekl bych ze jako vyfukovy,ale fakt nevim...muze to mit souvislost s tim unikem fridexu?ten mizi cca pul nadrzky za 2-3 dny....
PHILIPS
-
- Kontaktovat uživatele:
:)
svihlej jsem sam,takze co by to znamenalo?myslim jestli to muze zpusobovat i ten fridex i ten kour... a co obnasi oprava?Diky
PHILIPS
No právě prasklý těsnění by znamenalo jak ten kouř, tak ten úbytek vody. A znamená to sundat hlavu, nechat ji srovnat a dát nový těsnění. A když už to bude rozdělaný, tak zkontrolovat hydroštely, dát nový těsnění na vačky, dát nový kladky a řemen na rozvody, nový těsnění na svody.... Pohoda, dělal jsem to před vánocema na svý astruli a zahučel do ní za 35tis. Ale je fakt, že mám vršek motoru komplet zrepasovanej.
END