Veliká spotřeba motor. oleje!
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Veliká spotřeba motor. oleje!
Čao,můžete mi prosím někdo říct,jestli je spotřeba 1 litr motor. oleje za čtvrt roku normální?Nikde z auta neteče,ale jezdí s tím manželka a´la Fittipaldi krátké trasy do práce a studený to fakt nešetří.Ale i tak mi připadá ta spotřeba trochu moc.Můžete mi někdo poradit,čím by to ještě mohlo být?
Astra G 1.6,16V,r.v. 2000.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim co s tema autama vyvadite me to nezere olej vubec ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Veliká spotřeba motor. oleje!
Nez casovy usek by bylo lepsi uvest kilometryAsmodeus píše:Čao,můžete mi prosím někdo říct,jestli je spotřeba 1 litr motor. oleje za čtvrt roku normální?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Já bych klidně vyzkoušel do toho oleja nalít nějakou přísadu na snížení spotřeby oleje-v obchodech jich je hafo..když to nepomůže, tak při nejhorším to ten motor sežere
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Tak ji rekni at to nedava za usi za studenou ne? To je snad nejhorsi co muze byt pro ten motor. Takhle muzes s tim brzy rozloucit.
Teď: Ford Fiesta mk6.5 ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
To všechno jsou věci na krátkodobé užití, i když výrobci tomu říkají "generálka motoru". Při slušném zacházení se motor "nevyčvehlá" tak, aby potřeboval tyto přísady.Salám píše:Já bych klidně vyzkoušel do toho oleja nalít nějakou přísadu na snížení spotřeby oleje-v obchodech jich je hafo..když to nepomůže, tak při nejhorším to ten motor sežere![]()
![]()
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)