nejde chcipnout motor + spinaci skrinka

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Zamčeno
Quiksilver22

nejde chcipnout motor + spinaci skrinka

Příspěvek od Quiksilver22 » 05 říj 2007, 14:14

Čauky lidi , prosim o pomoc koupil jsem Astru G combi 1.6 16V 1999 a mám problém Stava se ze zustava vyset spínaci skrínka kdyz vyndám klíč tak se nevycvakne a pri otevreni dveri stále pipa jako kdyz je klic v zapalovaní a ted to delá jeste , ze nastartuju svítí porád brzdove svetlo zapnu normalni svetla a vyndám klíc ze spinaci skrínky tak motor stále bezí a kdyz ty svetla zhasnu tak motor chcípne . Tak vubec nechápu co tomu je . diky moc za kazdou radu . Cau

Reklama

Maranelo

Příspěvek od Maranelo » 20 říj 2007, 14:48

Problem moze byt bud v elektrike alebo priamo v samotnej spinacke. Nedostala sa ti voda do poistkovej skrinky alebo k relatkam pri motore?
Co sa tyka spinacky tak to zvikne robit na viacerých astrách /co sa tyka toho pipania a nevyskocenia toho kruzku/ robi to sem tam mne aj ocovi a kamosovi ..
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti

Zamčeno