Výměna oleje + doplněk Xeramic = PARÁDA
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Výměna oleje + doplněk Xeramic = PARÁDA
Chtěl bych se podělit o svou zkušenost! Před 14 dny jsem měnil olej, dal jsem tam ELF 10W40 a už delší čas se začal ozývat ventil, tak jsem na radu jednoho kamaráda koupil přípravek Xeramic (500ml = 1050Kč), já vím, chvilku mě omývali, když mi řekli tu cenu, ale koupil jsem to! Jel jsem k tátovi do garáže, nalili jsme to tam a ještě prostříkli nasávání nějakým spešl sprejem! Po ujetí cca 100 km zvuky od ventilů pryč, při studených startech nevzlítnou otáčky nad 1200 a hned se ustálý, řazení a podřazování hezky plynulé! Motor se stišil a celkem má lepší chod! Doporučuji, ufff to jsem se rozepsal
http://www.xeramic.cz/
http://www.xeramic.cz/
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem o tom slysel, kamos si to taky daval do motoru, mno, ale porad nevim zda to neni jen reklamni masaz.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taky jsem tomu nevěřil, ale efekt to má a podle mě dost znatelný! Není to jenom psychologická reakce, žes tam něco nalil, tak už to tak neřve!
Opravdu hlavně chování motoru se zlepší! Řekl bych tak zlepšení o 40%, zní to nereálně, ale kdo to nevyzkouší, ať neremcá! A prodávaj i do převodovky, všichni víme jak je to s řazením u Astry, tak uvídíme později
Opravdu hlavně chování motoru se zlepší! Řekl bych tak zlepšení o 40%, zní to nereálně, ale kdo to nevyzkouší, ať neremcá! A prodávaj i do převodovky, všichni víme jak je to s řazením u Astry, tak uvídíme později
No zatím jen přemýšlím, na jaře budu měnit, tak uvidíme jestli si to spolu s olejem objednám. Předtím jsem objednával Castrol Magnatec 10W40, ale podle jedný diskuze tady u nás by byl lepší pro starší motory co žerou olej TOTAL QUARTZ 7000, no a k tomu Xeramic a bude to tichý jak elektromobil . Pro úplnost ten web je www.olejspol.cz. Čus Astrus pardi .
Mobil : 602318645
Já koupil olej 10W-40 od Liqui Moly s MOS a dal ho tam dnes, takže jsem zvědavý. Udělal jsem proplach motoru+přísady
do paliva na palivovou soupravu. S palivem najeto 300 Km a o něco klidnější, takže jsem zvědav co ten olej.
Jo, a žádný bordel mi z motoru nevytekl (předtím Castrol Magnatec 10W-40)
do paliva na palivovou soupravu. S palivem najeto 300 Km a o něco klidnější, takže jsem zvědav co ten olej.
Jo, a žádný bordel mi z motoru nevytekl (předtím Castrol Magnatec 10W-40)
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Zajímavý beru stejnej olej (magnatec)na stejným webuDefender píše:No zatím jen přemýšlím, na jaře budu měnit, tak uvidíme jestli si to spolu s olejem objednám. Předtím jsem objednával Castrol Magnatec 10W40, ale podle jedný diskuze tady u nás by byl lepší pro starší motory co žerou olej TOTAL QUARTZ 7000, no a k tomu Xeramic a bude to tichý jak elektromobil . Pro úplnost ten web je www.olejspol.cz. Čus Astrus pardi .
2Lomikar: Správně... do motoru patří jen olej a žádný srajdy navíc....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW