Vysoká spotřeba
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Vysoká spotřeba
Vím, že tady bylo již o tomto tématu řečeno mnoho, ale ať dělám co dělám, tak na své 1,6 16V 74 kW nejdu při kombinované jízdě pod 9 l. Max. rychlost 130 km/h. PORAĎTE. Díky
- Reklama
- Harmitsch
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vysoká spotřeba
a co brzdy? Jsou OK? Zadne velke treni? Moje stara Astricka mela spotrebu kolem 9 litru at jsem delal co delal a nakonec to skoncilo na brzdach v pr...body píše:Vím, že tady bylo již o tomto tématu řečeno mnoho, ale ať dělám co dělám, tak na své 1,6 16V 74 kW nejdu při kombinované jízdě pod 9 l. Max. rychlost 130 km/h. PORAĎTE. Díky
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Harmitschova Astřička - gallery
Harmitschova Astřička - gallery
-
Ja taky jezdím za 9l. Dojíždím do práce cca50 km dene 1 tyden v měsíci no a občas dálková a hlavně popojíždky. A taky se mi to pod 9 nepodařilo Brzdy udělany komplet a filtry byly dělany v létě. Už to řesím. Ale v srpnu jsem byl na dovoleny,ujel jsem 1600km a spotřebu jsem dostal na 7. jinak ne
Astřík 1.6 16V Comfort-Sport r.v.1998
No podle mýho spotřeba 9l u Zafiry s motorem 1.6 není zase tak strašná. Přece je to docela kráva (1300 kilo není málo). Před zafirou jsem měl golfa se stejným motorem a bumbal 8 jako prd (a to váží o 200 míň). Zrovna dneska jsem počítal spotřebu po 5 týdnech provozu, najeto 2000km- 8.7l/100. Ani mě to nepřekvapilo, chce to spíš silnější motor.
mám v hlavě jen zafiru, sorry.pansuu píše:No podle mýho spotřeba 9l u Zafiry s motorem 1.6 není zase tak strašná. Přece je to docela kráva (1300 kilo není málo). Před zafirou jsem měl golfa se stejným motorem a bumbal 8 jako prd (a to váží o 200 míň). Zrovna dneska jsem počítal spotřebu po 5 týdnech provozu, najeto 2000km- 8.7l/100. Ani mě to nepřekvapilo, chce to spíš silnější motor.