Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
No já jsem použil minule Valvoline 5W40 s neOpláckým filtrem a v poho, sežralo to 2l na 10t km, teď tam mám V MaxLive 10W40 s origo Opel filtrem ze Sataigera a za necelých 9t km mi ho to sežralo víc jak 3l. Nyní přemýšlím o Castrol Magnatec 10W40, mají ho na netu za 970 kaček, ale hlavně když budu potřebovat a nebude, tak ho koupím litr všude.
Defender píše:No já jsem použil minule Valvoline 5W40 s neOpláckým filtrem a v poho, sežralo to 2l na 10t km, teď tam mám V MaxLive 10W40 s origo Opel filtrem ze Sataigera a za necelých 9t km mi ho to sežralo víc jak 3l. Nyní přemýšlím o Castrol Magnatec 10W40, mají ho na netu za 970 kaček, ale hlavně když budu potřebovat a nebude, tak ho koupím litr všude.
To ale neni uplne good
Bral bych tak litr na 10000, tohle je dost.
Defender píše:No já jsem použil minule Valvoline 5W40 s neOpláckým filtrem a v poho, sežralo to 2l na 10t km, teď tam mám V MaxLive 10W40 s origo Opel filtrem ze Sataigera a za necelých 9t km mi ho to sežralo víc jak 3l. Nyní přemýšlím o Castrol Magnatec 10W40, mají ho na netu za 970 kaček, ale hlavně když budu potřebovat a nebude, tak ho koupím litr všude.
Za 950 pošta zdarma druhej den doma a ještě konkor jako dárek.
Jinak jsem po výměně ještě nedoléval ale podle rysky to vypadá tak na 0,5/3000 takže asi 1,5litru na 10 000.Na 16 v to není taková hrůza ale míň by neškodilo.
Jinak můj mechanik co k němu jezím na olej dává polosyntetiku právě od Valvo a plnou od Mobil.