Prosím o radu asi zasviněný turbo?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- radek schulz
Prosím o radu asi zasviněný turbo?
Zdravím Vas kolegové,jsem zde nový a svou astřičku mam od prosince 2006.Dnes mi menily v servise prední desticky,a bylo mi řečeno ze to auto vůbec nejede,Udajně prej zasviněný turbo.Mate někdo nejaký zkušenosti Mam 17DTI vyrobeno 2001 55kw najeto 165000. Jsem z toho celkem zmatený Ono když to nema kolem80°c takto do kopce kňučí jako kráva.Popř.čím vším to muže být?diky za každou radu. ................OPRAVA...DODATEK::::Tak pánové,auti mam spravené a nebylo to zasviněný turdo ale posrana váha vzduchu stala mě 5200kččao!
Naposledy upravil(a) radek schulz dne 11 čer 2007, 23:14, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1.7 DTI Ysuzu 2001 comfort Ženy,víno,žpěv...
- Reklama
- radek schulz
Čím to je,čím to je?Že moje astra malo jede?
Ne nebyl,mam to tak najak z ruky..řikal za to měl napichlý na počítač,ala že mu to nekomunikovalo s autem.Mimochodem čím vším to muže být?
Astra G 1.7 DTI Ysuzu 2001 comfort Ženy,víno,žpěv...
- radek schulz
Skontroluj aj podtlakove hadicky.... a vsetky tie gumove kolienka ci nie su prezrete... moze to tahat falosny vzduch a malo sa ti otvara klapka turba... to su tie cierne tenke tvrdostenne hadicky co idu okolo motora plus jedna siva... ja som mal prezrete to gumove kolienko a po vymene auto krasne slape..
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
- radek schulz
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Jinak chlapi, v Brně mám známého, který má TECH 2 a bere za hodinu práce 250,-. Jsem s ním nad míru spokojen. Jen to mám trochu z ruky, ale mám jistotu, že udělá vše poctivě. Taky jsem měl pocit, že mi to nějak nejede, zajel jsem za ním, napíchl TECHa a protáhli jsme auto po Brně. Hned věděl co a jak funguje. Spokojenost.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
- radek schulz
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Ježíííš, kde sídlí to Ti nepovím, je to kousek od Zvonařky, ale název? hm to ne. Tady je na něj číslo, tak mu brnkni a domluv se s ním.radek schulz píše:Jo?a kde ten znamej sídlí Hany?Že bych to zkusil u něj..
p. Křapa tel:777 620 300. Jen volat až od pondělka, je teď mimo republiku
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Takto to nepoznáš. přišlápneš víc plynu a vyběhne to rychleji, je to citlivé, potom nejjistější jak já, napojit a projet. Hned vidíš komplet vše.Stand píše:Ahoj, zkusil bych na neutrál šlapnout na plyn a sledovat ručičku otáček od kolika tisíc se začne zvedat rychleji..
Nasadil si mi brouka do hlavi protože mam taky pocit že to nejede jak má...