Startovani auta
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Startovani auta
Ahoj, potreboval bych poradit, mam Astru Karavan 2.0DTI a pri startovani a vypinani zapalovani se me auto vic zatrepe. Po rozjezdu se to uklidni ale pripada me jako by tam neco klepalo. Po zahrati motoru je to vicemene v pohode. Ale ikdyz vypinam zapalovani kdyz je zahratej motor zatrepe se znovu. Ted jsem to dovezl ze servisu, rekli ze to byl silenblok pod motorem ale me se zda ze to dela porad ikdyz uz o trochu min. Nikde na foru jsem na to nenarazil, mel nekdo stejny problem? diky
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Silenbloky jsou myslím tři, tak možná máš načatý nějaký další....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Zkontroluj silent-bloky, jsou tam přesně tři ( jak píše Frydex )... Jeden je u spolujedce pod filtr. boxem, druhý je někde pod motorem ( o něm asi mluvili mechanici ) a třetí je v okolí autobaterie, teď si ale přesně nevzpomínám kde Mě se tuhle ustřihnul ten u spolujezdce ( dost nemilá věc ) a od té doby se motor zatřese rozhodně méně po vypnutí, než předtím
Pokud si měl v minulých vozech benzínový motor a ne na naftu, tak nezapomeň že diesel. motor se samozřejmě více třese než benzín
Pokud si měl v minulých vozech benzínový motor a ne na naftu, tak nezapomeň že diesel. motor se samozřejmě více třese než benzín
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Ok, diky moc, jen tady jeste shanim jestli ma nekdo vypsany typy zarovek co patrej do auta, Chtel bych si vymenit zarovky mezi ridicem a spolujezdcem, vzadu na bokach u spolujezdcu a v kufru, Sviti me to vselijak a chtel bych ty zarovky vymenit za modry, taky bych chtel vymenit podsviceni palubky u budiku za modry. chtel bych si je jit koupit bez toho aniz bych je dopredu musel vymontovavat, diky moc