Jak "vytacite" svou Astricku??
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
ja pak zaradil jeste 4 - tachac ukazal 140kmh ale pak uz sem nemoh jet tak rychle....(provoz) mam obstrihlej ten kousek tesneni kudy sla voda do valce...jako suvenyr..Zigi píše:No ale nakonec jsem prece jen ten motor nezadrel a pak to auto v poho podalKvetoslavek píše:ale projevilo se to az za 20 km...ono by to jelo jeste vic ale byl strach...
No ve 120 bych nikdy tak rychle nejel,protoze to je uz o zivot
A s tim tesnenim se ti u toho auta ani nedivim
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
-
- Kontaktovat uživatele:
jo jo to je mozny ale i tak se mi nezda ze 3 jede 175... to bys na 2 musela jet 120 kmh..Beruna píše:Hele Zigi, klidně přijeď, nemáš to daleko ze Sosnové do Brozan nad Ohří a můžeš se projet. Ono také jde o to jaká je tam převodovka. 4 jede 210 možná 220 tachometrovejch, ale 5 taky.
To Květoslávek: Možná že astra sportivo Sri má jinou převodovku.
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
No jet ze skodovkou tak rychle je podle me uz o zivot!Ja jsem jel se 120 jen jednou a uz nikdy vic
No moje druhý auto byla Škoda 130l s motorem s Felicie 50kW (a po nějakých upravách možná o něco víc) a maximálku jsem měl kolem 180km/h, ale to jak řikáš je už o život i když jsem jí měl v supr stavu.
No moje druhý auto byla Škoda 130l s motorem s Felicie 50kW (a po nějakých upravách možná o něco víc) a maximálku jsem měl kolem 180km/h, ale to jak řikáš je už o život i když jsem jí měl v supr stavu.
No jet tak rychle ze skodarnou bych se teda bal,staci fouknout bocni vitr nebo najet na kamen a dostanes takovy smyk,ze uz to ty ani auto nerozchodi.Protoze podle me je skoda 120 (105,120,125,130,135,136) pojizdna rakev a nikdo mi to nevymluvi.Bych se bal,ze v rychlosti 40km/h pri narazu by mi to odepsalo nohy [/quote]
To se musí bát každy, ale v takový rychlosti už ani nic necejtíš a že budeš mít vodepsaný nohy, to už ti bude taky jedno! Adrenalin je adrenalin, ale teď už jí nemám a s astru se ve 180km/hod už tak nebojím.
To se musí bát každy, ale v takový rychlosti už ani nic necejtíš a že budeš mít vodepsaný nohy, to už ti bude taky jedno! Adrenalin je adrenalin, ale teď už jí nemám a s astru se ve 180km/hod už tak nebojím.
-
- Kontaktovat uživatele:
ale podle me je to vetsi adrenalin nez borci co v s-klasse jedou po dalnici 250 a jakej to neni adrenalin.... u skodule me bavi ta vec lehky predek tezky zadek...smyky.. a ze da se opravti a upravit domaZigi píše:No jet tak rychle ze skodarnou bych se teda bal,staci fouknout bocni vitr nebo najet na kamen a dostanes takovy smyk,ze uz to ty ani auto nerozchodi.Protoze podle me je skoda 120 (105,120,125,130,135,136) pojizdna rakev a nikdo mi to nevymluvi.Bych se bal,ze v rychlosti 40km/h pri narazu by mi to odepsalo nohy811018 píše:No moje druhý auto byla Škoda 130l s motorem s Felicie 50kW (a po nějakých upravách možná o něco víc) a maximálku jsem měl kolem 180km/h, ale to jak řikáš je už o život i když jsem jí měl v supr stavu.
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
No možná jsem ty Km přehnal, ale skutečně ke značce KLADNO mi to trvalo 14 min a to jsem zapoměl, že to bylo o víkendu je to volné ve všední den to jezdím za 1 hod. a to na oranžovou vždy zastavím poslušně. Už se učím na 1.7. 2006 a budu správný řidič budu si už jen toči rychlost 1 a 2 do otáčekZigi píše:Ale to je prumerna rychlost pres 200km/h,takze to ti neverim.Mozna kdybys letel porad 200 bez semaforu a spol,tak mas sanci,jinak ani nahodou.PROMINAnonymous píše:Ahoj já a můj mazlík G se taky rádi jedem provětrat, je to 14i16V a jede to krásně jednou jsem zkusil o víkendu když je Paha prázdnější z Barrandovského mostu do Kladna a ejhle za 14 minut jsem to zvladl a 1/2 nádrže v pejru jel jsem brzda plyn a jel co to dalo a můj mazlík G to chápal a nechal se točit do červenýho pole mimichidem je to cca 50 km a dost semafóru, ale zvládli jsme to mám rád svého mazlíka G.
Jirka
Jirka
U benzínu 2-3000 podle zatížení, ale záleží co máš za motor.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW