Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
uz hodnekrat sem dojel az do cerveneho pole mam 1.616v jednou sem jel v nemecku po dalnici byl to hrozne dlouhej kopec vytahl sem tam na petku 220km/h a otacky bili v cervenem fakt mazec chudacek motor skoro brecel
Hele Zigi, klidně přijeď, nemáš to daleko ze Sosnové do Brozan nad Ohří a můžeš se projet. Ono také jde o to jaká je tam převodovka. 4 jede 210 možná 220 tachometrovejch, ale 5 taky.
To Květoslávek: Možná že astra sportivo Sri má jinou převodovku.
Samozřejmě že můžeš řídit, ještě to přes víkend změřím přes GPS. Uděláme to takhle dáme si sraz někde na půl cesty mezi Sosnovou a Litoměřicema, tak vyber nějakou pěknou silnici. Uděláme si sraz.
Ahoj já a můj mazlík G se taky rádi jedem provětrat, je to 14i16V a jede to krásně jednou jsem zkusil o víkendu když je Paha prázdnější z Barrandovského mostu do Kladna a ejhle za 14 minut jsem to zvladl a 1/2 nádrže v pejru jel jsem brzda plyn a jel co to dalo a můj mazlík G to chápal a nechal se točit do červenýho pole mimichidem je to cca 50 km a dost semafóru, ale zvládli jsme to mám rád svého mazlíka G.
Jirka