Klesá teplota motoru
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Takto se chová vadný termostat. Pomalu reaguje na změnu teploty. Tento problém jsem řešíl při koupi auta (40000Km) a teď na podzim po najetí dalších 90000Km. Vždy stačilo vyměnit pouze termostat a teplota se už zas opět držela na 90°C. Termostat stojí okolo 300Kč, tak jej prosím tě vyměn a budeš mít klid.
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Nó hlavně vědět,kde šáhnout. Já ještě před výměnou neměl EPC a ptal se i tady, nikdo mi nebyl schopen říct,kde hledat, nakonec pokus, omyl a vyšlo to. Ikdyž benzíňáku je tu podstatně víc, tak by Ti kluci mohli říct, kde na Tvém motoru přesně je.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele: