auto nemá tah
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Re: auto nemá tah
Takze ja bych prozatim vyloucil ten EGR, me to s odpojenym EGR jelo uplne stejne, ne-li lip. (kazdopadne celkove to bylo liny, ale dalo se to vytacet, sice s bidou, ale dalo)
Dulezity je si umet vycist chybovy kody a smazat je, pak to jet projet na delsi dobu v tom rezimu kdy to blbne a to bych se vsadil, ze se nejaka chyba ulozi. Samozrejme kdyz se rozsviti kontrolka, chce to hned precist.
S timhle cukanim to muze byt zapalovaci lista, nejaky cidlo (klika nebo vacka) a nebo mozna potenciometr klapky.
Jaky tam mas svice? Mas nekde neco upravenyho? Zaslepeny hadice atd...?
Dulezity je si umet vycist chybovy kody a smazat je, pak to jet projet na delsi dobu v tom rezimu kdy to blbne a to bych se vsadil, ze se nejaka chyba ulozi. Samozrejme kdyz se rozsviti kontrolka, chce to hned precist.
S timhle cukanim to muze byt zapalovaci lista, nejaky cidlo (klika nebo vacka) a nebo mozna potenciometr klapky.
Jaky tam mas svice? Mas nekde neco upravenyho? Zaslepeny hadice atd...?
99' Astra Caravan 1.6 16V
- Reklama
jak jsem byl na diagnostice tak jsem se ho ptal jestli to není tou zapalovací lištou a řekl mi že kdyby byla špatná že by mu to ukázalo!svíčky mám nové:champion!nic tam upravovaného není!!před chvilkou jsem sundal klapku vzduchu bo ji celou pořádne pročistím a zjistil jsem že je tam jedná taková ta malá dírka ucpaná!!takže to pořádně projedu
Hmm, no tak ja sa priznam, ze upravovane nemam na aute nie.Egr zasplepeny neni.je iba vycisteny a to aj klapka cca. pred 3/4 rokom. Sviecky od kedy mam auto som nemenil.....Nebolo zatial treba.....Ja len dufam,ze to neni nic na motore ako takom...Bo pred dvoma mesiacmi som menil rozvody a tesnenie pod hlavou.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Toto aj mne cvaka..ide to od AIRBOXU...je tam taky ventil, tusim sluzi na odvetravanie z palivovej nadrze, opravte ma ak sa mylim.....Ten ked cvaka, tak je dobre.peetr19 píše:Takže dneska jsem teda odpojil ten EGR a jel jsem to projet a chováni auta se nezměnilo ale když jsem jemně přidával plyn tak někde u motoru něco cvakalo,tak jsem zastavil a stáhl si okínko a pomalu jsem přidával plyn a zdálo se mi že čím víc plynu přídávám tak tím více to cvakalo
Klapka vzduch vyčistěná ale nepomohlo to!! někde jsem četl že by mohl být ucpanéj katalizátor,jak se to pozná??
bych testnul tu listu, a podival se na svicky, je jedno jestli je mas novy nebo ne, pokud blbne lista tak ani novy svicky nepomuzou
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
no klidně se na ně mužu znova podívat ale jak poznám že jsou dobré? a jak zjistím zda je dobrá ta lišta?
Nejlip po nejaky jizde, kdy to dela, co nejrychleji vypni motor, nech schladnout a vyjmi svice. Nepomichej je a podivej se, jakou maji barvu, jestli neni jedna z nich nejak vyrazneji zaolejovana, cerna od sazi atd... Bez osciloskopu moc nezjistis a popravde receno, nevim, jak bych meril sekundar u zapalovaci listy.peetr19 píše:no klidně se na ně mužu znova podívat ale jak poznám že jsou dobré? a jak zjistím zda je dobrá ta lišta?
Jaj, ja by som tiez potreboval niekoho, kto by na chvilu somnou listu skusil vemenit..
Skús EGR na skúšku zaslepiť. Ide o to, aby si vylúčil to že EGR netesní v neaktívnej polohe.langdon2 píše:Hmm, no tak ja sa priznam, ze upravovane nemam na aute nie.Egr zasplepeny neni.je iba vycisteny a to aj klapka cca. pred 3/4 rokom. Sviecky od kedy mam auto som nemenil.....Nebolo zatial treba.....Ja len dufam,ze to neni nic na motore ako takom...Bo pred dvoma mesiacmi som menil rozvody a tesnenie pod hlavou.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Takže jsem zkontroloval svíčky no a žádne sáze na nich není,jen jsou černé jsem si vzpoměl že jsem cca před měsícem měnil olej v motoru a lil jsem do oleje ještě nějaké aditivum,konkrétně:Lubrifilm Metal Motor Active nemuže to být třeba tím??ještě jsem zjistil že při volnoběhu trošku střílí z výfuku!!!
Smarja, aditivum nekomentuju, je to nehorazna blbost. Mozna ze sis odpravil motor, mozna ne. Nicmene co to znamena "žádne sáze na nich není,jen jsou černé" to jsou snad z Afriky? Jestli jsou cerny, tak je neco evidentne spatne, mozna lambda, rika jednotce, nesmysly a ta tam cpe benzin, nestiha se spalovat a cernaj svice.
Jeste jedna otazka, jaky svicky tam mas, vyrobce a typ napis.
Jeste jedna otazka, jaky svicky tam mas, vyrobce a typ napis.
takže svíčky tam mám:MULTI-ELECTRODE CHAMPION mám na nich najeto cca 300km,no saze žadné ale jedna svička byla trošku mokrá!
- Přílohy
-
- Bez názvu 12 kopie.jpg
- (92.39 KiB) Staženo 141 x
to je máš pěkně zasrané, pravděpodobně problém v zapalování na této svíčce,
má být mírně načervenalá, jako cihla, prostě vypálená keramika.
má být mírně načervenalá, jako cihla, prostě vypálená keramika.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic