Jak "vytacite" svou Astricku??
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
Né to je pravda , kup si 1.4 a budeš na tom skoro stejněMike píše:O tomhle se opravdu nema cenu bavit, ze...(hadam, ze to bylo mereno na cyclocomputeru, pac uz dosly carky na tachaci)Jamoko píše: No musim rict ze sme meli taky 1.4 16V s klimou a udelal sem rekord 230 na dalnici. Jela krasne. A nekecam pro pripadne zajemce o diskuzi.
Je mi to jasny: jedna se o klasicky RS (rybarsky syndrom). Prej se to da lecit, ale je to hrozne bolestivy811018 píše:Né to je pravda , kup si 1.4 a budeš na tom skoro stejněMike píše:O tomhle se opravdu nema cenu bavit, ze...(hadam, ze to bylo mereno na cyclocomputeru, pac uz dosly carky na tachaci)Jamoko píše: No musim rict ze sme meli taky 1.4 16V s klimou a udelal sem rekord 230 na dalnici. Jela krasne. A nekecam pro pripadne zajemce o diskuzi.
Opel Astra Coupe Turbo
chtel jsem taky prispet 1 stupen netocim max jak 5500 ot. 2. stupen tak 6000 - 6200 ot. a to mam na tachaci tak 110-115 km/h a pak rovnou radim na 4. stupen a to tahnu tak max na 140 km/h a pak rovnou 5 . stupen a vic jak s kombajna netlacim jak 190km/h to uz je pak o hubu kdyz fouka vitr a do Olomouce po dalnici cca 35 km sem to daval za vpohode za 11 az 12 minut a soused s primerou to dava za 9 minut
kdo vi jestli .......
Nesmysl, na dvojku nepojedeš rozhodne více jak kilo, pokud máš omezovač, v téhle rychlosti by ti vylétla klikovka z motoru.pealss píše:ot. 2. stupen tak 6000 - 6200 ot. a to mam na tachaci tak 110-115 km/h a pak rovnou radim na
A jinak bych dal přečíst příspěvky tvé mamině, to bys měl bys po ježdění.
Jo to jsem psal já, mám to samé auto s tím samým motorem.Anonymous píše:Nesmysl, na dvojku nepojedeš rozhodne více jak kilo, pokud máš omezovač, v téhle rychlosti by ti vylétla klikovka z motoru.pealss píše:ot. 2. stupen tak 6000 - 6200 ot. a to mam na tachaci tak 110-115 km/h a pak rovnou radim na
Astra Caravan G, 1.6 16V, X16XEL, 100 edition
jj taly bych ti jednu vlepil a už by ses k mýmu autu nepřiblížil bejt tvoje mámaAnonymous píše:Nesmysl, na dvojku nepojedeš rozhodne více jak kilo, pokud máš omezovač, v téhle rychlosti by ti vylétla klikovka z motoru.pealss píše:ot. 2. stupen tak 6000 - 6200 ot. a to mam na tachaci tak 110-115 km/h a pak rovnou radim na
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jen nechapu jednu vec: proc, kdyz uz mas tak pekne vytocenou dvojku, tam neradis rovnou petku ...? To bys byl pakt teprv poradnej zavodnik.pealss píše:chtel jsem taky prispet 1 stupen netocim max jak 5500 ot. 2. stupen tak 6000 - 6200 ot. a to mam na tachaci tak 110-115 km/h a pak rovnou radim na 4. stupen a to tahnu tak max na 140 km/h a pak rovnou 5 . stupen a vic jak s kombajna netlacim jak 190km/h to uz je pak o hubu kdyz fouka vitr a do Olomouce po dalnici cca 35 km sem to daval za vpohode za 11 az 12 minut a soused s primerou to dava za 9 minut
Opel Astra Coupe Turbo