Startování
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
-
Startování
Zdravím, začal se objevovat problém, občas nejde Astra vůbec nastartovat. Jen vítí palubka a startér vůbec nereaguje. Po chvilce to nastartuje. Netušíte co by to mohlo být? Už mě to třikrát vypeklo. Díky
- Reklama
-
Takže práve som odšroboval štartér od motora. Napojil som ho na baterku, a ide OK. Aspoň sa zdá. Tak teraz neviem kde je chyba. Na venci nevidieť, žeby bol poškodený. Pastorok je OK. Zajtra to nesiem odborníkovi na altíky a štartéry, tak sa nato pozrie odbornejšie....
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1
když to máš dole, pročisti všechny kontakty a promazej kluzné části. Tvůj problém vypadá na špatný spoj na svorkách
startéru nebo na kontakt ve spinací skříňce, (obvod který nakopne startér). Ps. může to dělat i ztuhlé mazadlo.
startéru nebo na kontakt ve spinací skříňce, (obvod který nakopne startér). Ps. může to dělat i ztuhlé mazadlo.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
-
Skôr to tipujem na stuhnuté mazivo. Ono to totiž začalo robiť problémy len teraz keď nám počasie prituhlo. Pamätám sa, že minulú zimu som mal podobný problém so štartovaním. ALe štartér je už u odborníka, takže to aspoň prejde so svojim okom (keď ho už mám dole). Inak je tam "bohovský" prístup....
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1