Ahoj,
Jsem stastny majitel astry, bohuzel jsem nekoupil s pocitacem, tak prosim o radu s ekonomickou jizdou.
Jezdim z okraje Brna pres Starou osadu na Komarov a po dalnici na Videnskou, mam spotrebu kolem 8l/100km, coz me pripadne hodne ve srovnani s tim, co ctu.
Obecne poucky mam nastudovane a snazim se je dodrzet- jedu v otackach 2000-3000 min.
Chtel bych se zeptat kdy radit. v jakych otackach jezdit po meste.
Prerazuji kolem 3000 ot/min, ale z jednicky na dvojku me to pripadne pozde, motor je hlucnejsi.
Dale se chci zeptat, zda je lepsi jet na trojku 50, nebo na ctverku 55-60, coz uz je v otackach pres 2000, asi kolem 2200.
Prosim o odpovedi majitelu astry s motorem Z14XEP.
Obecne jsem z for pochopil, ze astra s timto motorem ma radeji vyssi nez nizsi otazky.
Doporucene jezdeni
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Doporucene jezdeni
Opel Astra Classic II CARAVAN, 1.4 , Z14XEP
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet