Výměna oleje + doplněk Xeramic = PARÁDA
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Je pravda, že většina přípravků má nějaký přínos, ale je diskutabilní jaký.
Já MOLY použil proto, že jsem musel měnit,
auto je z druhé ruky, a cena byla přijatelná. Podle pracovníků konkurence je to dobrá značka.(ELIT+AUTO ŠTANGL)
JE ALE NUTNO ZVÁŽIT, jak se přísady projevi např. po používaní 30 000 Km. Jo a brácha mi tvrdil, že jemu motor jede tišeji.
Zároveň vyměněná nemrznoucí za Fridex G plus, a ještě uvažuji o převodovce.
Já MOLY použil proto, že jsem musel měnit,
auto je z druhé ruky, a cena byla přijatelná. Podle pracovníků konkurence je to dobrá značka.(ELIT+AUTO ŠTANGL)
JE ALE NUTNO ZVÁŽIT, jak se přísady projevi např. po používaní 30 000 Km. Jo a brácha mi tvrdil, že jemu motor jede tišeji.
Zároveň vyměněná nemrznoucí za Fridex G plus, a ještě uvažuji o převodovce.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Reklama
Mě by spíš zajímalo, jak se podepíše xeramic na vlastnostech samotného oleje. Ten přípravek sám o sobě může mít klidně vlastnosti udávané výrobcem, otázkou je co to udělá s vlastnostma samotné olejové náplně. Olej jako takovej ti zaručuje určitou viskozitu a čerpatelnost při určité teplotě. A tím že tam naleješ něco, co bude mít stejné, ale trošku lepší vlastnosti než ten olej, tím docílíš akorát toho že se ti to po čase začne " hádat ". Podle mě škoda peněz, placebo efekt a zvýšené riziko přidření motoru.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kubrte koukam ze mas docela schyzu. Mam kamose co ma taky oplika a daval to tam nekdy pred 2 rokama a doted jezdi v pohode a pochvaluje si to takze asi tak.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No já to zase hrotim co Ne ale já to beru takhle : proč lejt do oleje nějaké přísady, které mají posílit nějakou vlastnost, kterou už olej má a musí mít v dostatečné míře...Nicméně tento třeba opravdu funguje, ale myslím že se většina shodneme na tom, že na trhu je spousta "fake" produktů a jen menšina těch co za něco stojí.
- green
- Kontaktovat uživatele:
S tím souhlasím, když se tam nalije kvalitní olej, tak není třeba přilívat nějaké nesmysly od Horsta Fuchse (tím nechci říct, že výše zmíněný produkt je shit). Většinou se stejně jedná o placebo efekt, kdy si člověk řekne: "Stálo to xxx,- Kč, tak to MUSÍ jet líp..."!)CUBErt píše:No já to zase hrotim co Ne ale já to beru takhle : proč lejt do oleje nějaké přísady, které mají posílit nějakou vlastnost, kterou už olej má a musí mít v dostatečné míře...Nicméně tento třeba opravdu funguje, ale myslím že se většina shodneme na tom, že na trhu je spousta "fake" produktů a jen menšina těch co za něco stojí.
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032