klinový remeň ?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
klinový remeň ?
Mohol by mi niekto poradiť ? Asi pred dvomi týždňami som menil klinový remeň a po asi 200 km je zrazu z miesta kde sa nachádza počuť divné zvuky praskot ako keby remeň prešmykoval .Teraz neviem či je povolený alebo je vadná remenica . Mám astru karavan 2.0 X20DTL s klímou a ten má samonapínaciu kladku.Za vaše rady a skúsenosti vopred ďakujem .
- Reklama
A dal si tam správný řemen?? jestli nebyl třeba delší, ale to by asi ta kladka dopnula
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
zkontroluj, jestli napínací kladka nesedí na dorazu, potom máš dloíuhý klíňák. A je li napínaní funkční, péro.naex píše:Remeň by mal byť spávny ale pozeral som na to a zdá sa mi príliš volný tak neviem či nebude vadná tá napínacia kladka . No nič idem práve k mechanikovy( tak snáď tam dorazím bez problémov ) a dúfam že to spraví.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic