tak parohy máš dobré ne? Se musí zebrat nářadí pro velké chlapy, vyřezat starý kat a místo něho navařit nový.. Je s tím práce, ale člověk ušetří...taky mám univ.kat.Bronek píše:No,bavil jsem se s tim typkem na vyfuky1.cz,univerzalni tam maji taky,ale prej uz to jednou nekdo u nich kupoval na g a zkousel misto tech parohu a prej to nejde a stejne musel koupit parohy to je pech
Asi palivove cerpadlo???
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Reklama
No tak to potom je každá rada drahá..já jsem to taky nedělal sám-na to sou lidi né? v každém normálním autoservisu, kde jsou šikovní by Ti tam ten univ.kat.měli umět nahodit.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
zkusim se na ten univerzal a navareni teda zitra optat nekde tady v praze nez vyhodim ty sileny prachy..jde mi o to,aby to vubec slo,bylo by to mnohem levnejsi,ale pak zjistit ze to stejne nejde bych si to sel asi hodit..jak jsi mel salame ten origo kat-pod autem nebo takhle,nevim jestli by tam ty parohy nekdo dostal?tady je odkaz jak vypada muj skvelej katik na
Z16XE
http://www.catalogue.bosal.com/pages/ex ... r=06096011
Z16XE
http://www.catalogue.bosal.com/pages/ex ... r=06096011
No tak ten obrázek je docela výmluvný..
zkus se poptat a pak dej vědět jak jsi dopadl..přeji hodně zdaru
zkus se poptat a pak dej vědět jak jsi dopadl..přeji hodně zdaru
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
jóó..ještě je tu možnost ten starý kat úplně vykuchat a jezdit naostro.. krom smradu a emisní kontroly by neměl být jiný problém
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Auto spraveny,cifra za to vsechno to uz je horsi,novej katalyzator nakonec jsem musel koupit funglovku,protoze v ty firme co repasujou nemeli stary parohy a me hnal cas z katalogu bosal-15600 s10procentni slevou,lambda sonda original+ruzny tesneni matice a prace 7000,stredni dil vyfuku wolker-byl zralej na vymenu-2900...dohromady nejakych 26000tisic:(ale auto slape jak hodinky...ps.kdyz budete mit starej klidne vysypanej katik koukente na vykupkatalyzatoru.cz..ja jim ho tam dovezl a dali mi 900:)tak cus a at Vas tohle nepotka